UEFA gecesi

UEFA Avrupa Ligi ilk maçlarınnda Trabzonspor, Fransa'nın Toulouse takımına evinde 3-1'lik skorla mağlup oldu. Shakhtar Donetsk ile 4 Eylül Stadı'nda karşılaşan Sıvasspor da 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı. İsviçre'nin Sion takımı ile deplasmanda mücadele eden Fenerbahçe ise karşılaşmayı 2-0 kazandı. Bir diğer temsilcimiz Galatasaray ise sahasında Estonya ekibi Levadia karşısında şov yaptı: 5-0.

Yayınlanma: 20.08.2009 - 17:06
Abone Ol google-news

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk maçında ağırladığı Fransız ekibi Toulouse'ye evinde mağlup oldu: 1-3. İlk yarıda yakaladığı bir çok gol fırsatını değerlendiremeyen Bordo-Mavili ekip rakibine yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmanın 12'inci dakikasında Gignac ceza sahası ön çizgisi üzerinden gelişine vurdu ve topu filelere gönderdi: 0-1 Temsilcimizin bu gole cevabı 16'ıncı dakikada Song'tan geldi: 1-1 ve ilk yarı bu skorla bitti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Toulouse takımında ilk golü atan Gignac yine sahneye çıktı ve Fransız temsilcisini öne geçirdi: 1-2. 87'inci dakikada Trabzonsor'dan Engin'in rakibine yaptığı faulden sonra sarı kart görerek, ikinci sarı karttan oyun dışı kaldıktan sonra 90'ıncı dakikada Toulouse'lu Mansare maçın skorunu belirledi: 1-3. Bordo-Mavili temsilcimiz aldığı bu mağlubiyetle tur şansını mucizelere bıraktı.


Yiğido da zora soktu

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımını sahasında konuk eden Sivasspor, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılarak son UEFA şampiyonu Shakhtar karşısında turu zora soktu. Ukrayna temsilcisine galibiyeti getiren golleri 6'ıncı dakikada Gai, 76'ıncı dakikada İlsinho ve 87'inci dakikada Kobin'den geldi.
 


Fener tura yakın

UEFA Avrupa Ligi'nde grupları hedefleyen Fenerbahçe, play-off maçında İsviçre'nin Sion takımına konuk oldu. Karşılaşma boyuncu bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Sarı-Lacivertliler, her iki yarıda bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı ve rövanş için büyük avantaj yakaladı.

44'üncü dakikada sağ kanattan Kazım'ın ortasında, Güiza'nın indirdiği topa Santos ceza sahası ön çizgisi üzerinden yerden vurdu ve topu kalecinin sağından filelere göndererek Fenerbahçe'yi öne geçirdi: 0-1. 85'inci dakikada ise Semih sol kanattan getirdiği topta ceza sahası önünde kalecinin açılmasından yararlanarak geriden gelen Kazım'a şık bir pas verdi ve Kazım'da topu boş filelere göndererek skoru belirledi: 0-2.

 

Cimbom şov yaptı

Avrupa'da Galatasatay fırtınası tüm hızıyla sürüyor. Ligde 2'de 2 yaparak sezona iyi  başlayan Aslan, UEFA Avrupa Ligi Play Off ilk maçında da Levadia Talinn'i gole boğdu: 5-0

Cimbom'a galibiyeti getiren golleri 20'inci ve 44'üncü dakikalarda Keita, 55'inci dakikada penaltıdan Milan Baros, 78'inci dakikada Harry Kewell ve 88. dakika Leitan kendi kalesine attı. Galatasaray, evinde aldığı bu farklı galibiyetle deplasmandaki maça çok rahat gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler