Ünlü ailenin oğlu 'yanlışlıkla' öldürüldü

Burun kanaması nedeniyle Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılan 17 yaşındaki Emre Tyler Mays, sedyeyle indirildiği esnada, çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın Kutlu (22) tarafından bıçaklandı. Ağır yaralanan Mays, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından polis ekipleri tarafından kısa süre sonra cinayette kullandığı bıçakla gözaltına alınan Akın Kutlu’nun, Mays’ı akrabaları arasında yaşanan kavgada yakınlarını yaralayan kişiye benzettiği için bıçakladığı öğrenildi.

Yayınlanma: 07.01.2020 - 16:34
Abone Ol google-news

İstanbul Göktürk’te 6 Ocak tarihinde dünyaca ünlü bir firmanın sahibi olan Figen ile Randolp Ward Mays çiftinin iki oğlu henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga etti. 17 yaşındaki Emre Tyler Mays, yaşanan tartışma sonucu tedavi için Şişli Etfal Hastanesi’ne götürüldü. Sedyeyle ambulanstan indirilen lise öğrencisi Mays, o esnada çıkan bir kavgada yaralanan yakınlarını görmek için hastaneye gelen Akın K. (22) tarafından bıçaklandı. 17 yaşındaki genç acil servis önünde hayatını kaybetti. İstanbul Göktürk’te yaşayan Emre Tyler Mays ve ailesinin yurtdışından yeni döndüğü öğrenildi. 

ZANLI TUTUKLANDI

Sözcü'nün haberine göre, olayın ardından kısa sürede yakalanan Akın K. sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda, Akın K.'nın Emre Tyler Mays isimli genci husumetli oldukları kişilere benzettiği ve yanlışlıkla öldürdüğü ortaya çıktı.

İfadesinde Emre Tyler Mays'ı tanımadığını belirten Akın K., “Akrabalarım kavga etmişti. Ben hastaneye geldim. Yaralı gelen genci akrabalarımla kavga edenlerden zannettim ve olayı gerçekleştirdim” dedi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnmekten suç kaydı olan Akın K. tutuklandı.

ALİ ŞEKER'DEN TEPKİ 

Olayı sosyal medyadan duyuran CHP İstanbul milletvekili Ali Şeker, sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına dikkat çekerek, bir an önce sağlıkta şiddet yasasının Meclis'te görüşülmesi gerektiğini dile getirdi. Şeker'in paylaşımları şu şekilde:


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler