Usta: Yıldızlar topluluğu kurmuyoruz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, "Yıldızlar topluluğu kurmuyoruz, doğru bir takım kurmaya çalışıyoruz. İsim ne kadar piyasada dolaşıyorsa, işler o kadar karışıyor" dedi.

Yayınlanma: 30.06.2016 - 00:33
Abone Ol google-news

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer için görüştükleri isimlerin bazen basına sızdığından yakınarak, “Yıldızlar topluluğu kurmuyoruz, doğru bir takım kurmaya çalışıyoruz. İsim ne kadar piyasada dolaşıyorsa, işler o kadar karışıyor. Transfer ekibinde yer alan ekibimizdeki 4 kişi, teknik direktör ve bizim yönetimimizde 2 yönetici arkadaş olmak üzere ortak karara varılmadan oyuncu alınmıyor” dedi.

Usta’nın öne çıkan ifadeleri şöyle: 

Gelecek sene dinamik ve kendine güveni olan, ayakları yere sağlam basan, iyi bir iskelet kadro oluşturmak istiyoruz. Kulübün disiplin talimatını da değiştiriyoruz. Disiplinsizliğe sıfır tolerans. Disiplinsizliğe en ağır yaptırımı olan yeni bir talimat hazırlıyoruz. Onu da yakında bütün futbolcularımızla paylaşacağız.

Bizim de şu anda en çok canımızı yakan konu ekonomik. Bir yıldızlar topluluğu kurmuyoruz. Doğru isimlerden oluşan doğru bir takım kurmaya çalışıyoruz. Hepimize, “Burada bir ışık var” diyebilecek bir takım oluşturmayı düşünüyoruz. İki masa kurduk. Biri transfer yapacak, diğeri de yollarımızı ayırmayı düşündüğümüz oyuncuları göndermeye çalışacak.

Maç başı ücreti kaldıracağız. Ayrıca sadece kazanılan veya berabere olan maçlara prim vereceğiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon