Vali, AKP'lilerle kız istedi

AKP’den İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım’ın seçim çalışması için ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaret ve açılışlarda yanından ayrılmaması nedeniyle yoğun eleştiri alan İzmir Valisi Mustafa Toprak, bu kez AKP’lilerle birlikte kız istedi.

Yayınlanma: 14.12.2015 - 17:42
Abone Ol google-news

Toprak, Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanı Binali Yıldırım, AKP İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve diğer AKP’li yöneticilerle birlikte, Yıldırım’ın özel kalemi Ahmet Ataşçı’nın oğlu için Aliağa’da kız isteme törenine katıldı. Sürekli, törenin fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştı. Hakkında bir çok kez soru önergesi verilen Toprak’ın, İzmir’in mi AKP’nin mi valisi olduğu tartışması yeniden gündeme geldi.


HAFIZALARDA KALANLAR...


Toprak, genel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ve TÜRGEV yönetim kurulu üyesi Bilal Erdoğan’ın İzmir’deki imam hatip lisesi müdürleriyle yaptığı toplantıya da katılmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İzmir mitingi için muhtarlardan, kaymakamlara kadar her kesime, zorunlu katılım davetiyesi göndermişti.

Kapatılan İzmir İl Özel İdaresi’nin mallarının büyük çoğunluğu da, İzmir valiliği bünyesinde kurulan komisyonca AKP’li ilçe belediyelere ve Dinayet İşleri Başkanlığı’na devredilmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler