Veli Kavlak: Sorumluları açıklayacağım

Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından Veli Kavlak hepinizin de bildiği gibi uzun süredir sahalardan uzak kaldı. Veli, 3-4 kez ameliyat oldu. Belki daha fazla. Ameliyatları hem Almanya’da hem de İstanbul’da başarısız geçti. Ortaya çıkan gerçek çok acıydı. Çünkü Veli, doktorların kurbanı olmuştu.

Yayınlanma: 16.11.2016 - 15:34
Abone Ol google-news

Beşiktaş’ın yıldız futbolcularından Veli Kavlak hepinizin de bildiği gibi uzun süredir sahalardan uzak kaldı. Veli, 3-4 kez ameliyat oldu. Belki daha fazla. Ameliyatları hem Almanya’da hem de İstanbul’da başarısız geçti. Ortaya çıkan gerçek çok acıydı. Çünkü Veli, doktorların kurbanı olmuştu. Cumhuriyet gazetesi olarak Veli’nin durumunu yakından takip ettik. Bugün Veli’nin yaptığı açıklamalara bakarsak haberlerimizin ne kadar doğru ve de sağlıklı olduğunu görüyoruz. Dün önce babası Eşref Kavlak’la görüştüm. Veli idmandaydı. Veli’yle idman dönüşü konuştum. Bir hafta sonra İstanbul’da olacağını hem bireysel hem de top idmanına başlayacağını iletti.

‘Artık susmam’

Veli, başarısız geçen ameliyatların ardından hep sustu, hiç konuşmadı. Hatta gün oldu kulüp yöneticileriyle ters düştü. Unutmayalım ki Veli sakatlanana kadar Beşiktaş takımının bir numarasıydı. Fenerbahçe’nin büyük paralar teklif ettiğini de biliyorum. O gün yanıt olarak “Beşiktaş’ı bırakmam” demişti. Beşiktaş Kulübü, Veli’ye vefasızlık yapmıştır. İşte Veli Kavlak’ın yaptığı çarpıcı açıklamalarından bir bölüm: “10 hafta önce ameliyat oldum. Bu hafta sonu İstanbul’a döneceğim. Önümüzdeki hafta başı bireysel ve top idmanına başlayacağım. 3-4 hafta sonra da takımla antrenmana çıkmayı planlıyorum. Hedefim ikinci devre itibarıyla oynamak. Bütün yaşadığım olumsuzlukları takıma geldikten sonra anlatacağım. Çünkü bu süreç beni çok yordu ve yıprattı. Gerçekleri şu an kimse tam olarak bilmiyor. Zamanı geldiğinde gerekenleri anlatacağım. Benim geçirdiğim ameliyatlarda yanlış şeyler yapıldı. Bu duruma gelmemin sorumlularını açıklayacağım.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler