Wimbledon provası Antalya'da

Bu yıl ikincisi düzenlenecek ATP World Tour 250 takviminde yer alan Türkiye'nin ilk ve tek çim saha tenis turnuvası yine önemli tenisçileri ağırlayacak

Yayınlanma: 11.06.2018 - 16:09
Wimbledon provası Antalya'da
Abone Ol google-news

Tenisin kalbi bir kez daha Turkish Airlines Antalya Open’da atacak. Bu yıl ikincisi düzenlenecek ATP World Tour 250 takviminde yer alan Türkiye'nin ilk ve tek çim saha tenis turnuvası yine önemli tenisçileri ağırlayacak. 24-30 Haziran tarihlerinde 100'e yakın sporcunun katılımıyla Antalya Belek’te Kaya Palazzo Resort çim kortlarında yapılacak turnuvanın basın toplantısına Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, THY Open Tenis Turnuvası Direktörü Ümit Yaşar ve Kaya Holding Yönetim Kurulu üyesi Doruk Kaya katıldı. Kaya Palazzo Belek’in ev sahipliğindeki, Wimbledon öncesi son turnuva olan Turkish Airlines Antalya Open’da, geçen senenin şampiyonu Sugita, Dzumhur, Haase, Cuevas gibi başarılı isimler mücadele edecek.

Şampiyona özel jet
24 Haziran'da başlayacak, 486 bin 145 Avro ödüllü turnuva 85 ülkeden canlı olarak dünyaya duyrulacak. Turkish Airlines Antalya Open'da şampiyon 30 Haziran Cumartesi günü saat 16.30'da oynanacak final maçıyla belli olacak. Finalist tenisçiler koçları ve aileleriyle birlikte Kaya Holding'e ait özel jetle Wimbledon'a uçacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler