Yanal niçin devam etti?

21 yıl sonra kaybedilen G.Saray maçı bitiminde bizler teknik direktör Ersun Yanal’ın istifa edeceğini düşünürken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Yanal, Samandıra’da idmana çıktı, takımın başında olduğunu gösterdi. Asla görevden kaçmam dedi ve her zaman olduğu gibi yine iddialı sözler sarfetti

Yayınlanma: 27.02.2020 - 10:49
Yanal niçin devam etti?
Abone Ol google-news

21 yıl sonra kaybedilen G.Saray maçı bitiminde bizler teknik direktör Ersun Yanal’ın istifa edeceğini düşünürken, sürpriz bir gelişme yaşandı. Yanal, Samandıra’da idmana çıktı, takımın başında olduğunu gösterdi. Asla görevden kaçmam dedi ve her zaman olduğu gibi yine iddialı sözler sarfetti. Bakın neler söylemiş Ersun Hoca: “Takımımın şu anda bu durumda olmasının en büyük sorumlusu benim. Toparlayacak olan da benim. Önümüzde halen Türkiye Kupası ve ağır yara alsak da Süper Lig hedefi var. Kalan maçlarda bu hedeflere ulaşacağımıza inanıyorum. İnandığım için göreve devam etmek istiyorum. Kalan maçlarda yaşanacak hoca değişikliği F.Bahçe’ye zarar verir. Şampiyonluk olmasa da ligi en iyi yerde bitirmek zorundayız. Bu noktada teknik direktör değişikliği kulübün aleyhine olur. Evet çok eleştiriliyorum ancak mücadeleden kaçmayacağım.” 

F.Bahçe camiasında Ersun Yanal kadar başkan Ali Koç da hedef isim. Koç’un Ersun Yanal’la devam kararı hayret verici. Şurası iyi bilinmelidir ki, Yanal’ın bu saatten sonra takımın başında sahaya çıkması hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Bugüne kadar yeterli katkıyı sağlayamamış bir hocadan daha ne bekleniyor ki?

Meslektaşından Yanal’a eleştiri

Tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal, uzun zaman beraber çalıştığı Ersun Yanal hakkında flaş açıklamalar yaptı. Radyospor’a konuşan Bakkal’ın işte o sözleri: “F.Bahçe neden forvetsiz oynadı? Deniz Türüç’ü oynatmayacaksan neden transfer ettin? Bu kadar savunma oyuncusu ile maça çıkman şaşırtıcı. Kadıköy’de oynuyorsun ve sen F.Bahçe’sin. Ersun Yanal’ın yanında 8 yıl çalıştım. Yanındakilerde mi uyarmıyor? Bu kadar korkak futbol oynatılır mı?”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler