Kevin Spacey’ye üç yeni suçlama

Hakkında daha önce açılan üç ayrı cinsel taciz soruşturması bulunan Oscar’lı oyuncu Kevin Spacey hakkında üç yeni cinsel taciz iddiası daha ortaya atıldı.

Yayınlanma: 05.07.2018 - 13:23
Abone Ol google-news

Hakkında toplam altı cinsel taciz suçlaması ortaya atılan Spacey’ye yöneltilen son suçlamalarda olay tarihi 1996 yılına kadar uzanıyor.

Spacey’ye yönelik yeni iddialardan ilki, bir erkeğin Londra’nın Lambeth bölgesindeki Old Vic Tiyatrosu’nda Spacey tarafından taciz edildiğini anlattığı olay. Bir başka erkek de 2013 yılında Gloucester’da cinsel istismara uğradığını iddia etti. Üçüncü iddia, 1996 yılında gerçekleşen bir olaya ait. Bir erkek Westminster’da Spacey tarafından cinsel tacize uğradığını öne sürdü. Londra Polisi Çocuk İstismarı ve Cinsel Suçlar Masası her üç iddia için de soruşturma başlattı.

Netflix, peş peşe gelen suçlamalar sonrası House of Cards dizisinin yıldızı Spacey ile bağlarını koparmıştı. Spacey ise ilk taciz iddiası sonrası yaptığı açıklamada, olayı hatırlamadığını ama anlatıldığına göre gösterdiği “uygunsuz sarhoş davranışlarından dolayı samimi olarak özür dilediğini” bildirmişti.

Öte yandan Spacey, hakkında ilk taciz iddiasının ortaya atılmasının ardından yaptığı özür açıklamasında ‘eşcinselliği seçtiğini’ de duyurmuştu. Bu açıklaması, zamanlaması nedeniyle LGBTİ toplulukları tarafından tepki toplamıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler