Mustafa Erdoğan: Bir daha evlenmem

Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’den sonra evlilik defterini kapattığını açıkladı.

Yayınlanma: 05.08.2014 - 13:41
Abone Ol google-news

Erhan Çelik'le yeni bir ilişkiye başlayan ünlü sanatçı Gülben Ergen’le 7 yıl süren evliliğinden 3 oğlu olan Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, bir daha nikah masasına oturmayı düşünmediğini açıkladı.

"ÇOCUKLARIM EMEKÇİ"

Seyahatname dergisinin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Hayatımın merkezinde üç tane aslan var. O üç adam olduğu zaman başka bir şey yapma ihtimalim kalmıyor. Üç gün bende, dört gün annelerindeler. Bu hüzünlü bir şey ve zor. Aradaki farkı kapatmak için çok çaba sarf ediyoruz. Ben nerdeysem oradalar. Nerdeysem arkadaşlarımı hayatıma ortak ediyorum. Arkadaşlarımın zengin çocukları gibi büyümesini değil, emekçi ve çalışkan çocuklar olmasını istiyorum. Gösteriye geldiklerinde benimle çalışıyorlar. Dansçılara yardım ediyor, su veriyorlar. 

"AŞK KONUSUNDA SINIFTA KALMIŞ BİR ADAMIM"

Aşk konusunda sınıfta kalmış bir adamım. Aşırı güvenden notum kırılmış. Ya fazla kırılmışım ya da benimle aynı gezegenden gelen insanlar artık yok. Artık aşık olamıyorum. Son deneyimim de beni zaten fazla savurdu. Bu konuya mesai harcamıyorum. Tekrar evlenmeyi asla düşünmüyorum. Bir şair arkadaşımdan ödünç aldığım lafı söyleyeyim ‘Can çekişen aşkları vurmalı…’


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler