Ahu Tuğba, Adnan Oktar'la olan fotoğrafı hakkında ilk kez konuştu

Oyuncu Ahu Tuğba, Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyon sonrası açıklamalarda bulundu. Tuğba, Oktar'la 32 yıl önce çekilen fotoğrafının yeniden gündeme gelmesiyle ilgili olarak "Ben kimsenin kediciği olmam. O gün gördüğümde fotoğraf çektiler ve sonra bir kere bile görmedim" dedi.

Yayınlanma: 20.07.2018 - 14:05
Abone Ol google-news

Ahu Tuğba, fotoğrafın gazeteci Savaş Kalafat tarafından çekildiğini söyledi. Onur Akay'a konuşan Tuğba, o gün yaşananları şöyle anlattı:

<haber-dikey:1031855,1031858>

"Ben o gün Eyüp Sultan'daydım. Erol Simavi beni Hürriyet gazetesine çağırdı. 'Senin hakkında beyanat veren ve senin için cehennemde yanacak diyen bir hoca var' dediler. (...)

"Bütün duayen gazeteciler oradaydı. Ben, 'Neden cehennemde yanacakmışım? Bunu Allah bilir' dedim. O zaman gençlik var deli doluyum. Sonra Savaş Kalafat, 'Hoca yanda' dedi. Ben de, 'Ne hocası' dedim. 'Başörtünü tak, yan odaya geç' dedi. Odaya girdim, Adnan Oktar arkası dönük oturuyordu ve saçları uzundu. Ben girdim diz çöktüm, oturdum, suratına baktım. Adam beni görünce şaşırdı. Bir şeyler söyledi ama hatırlamıyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler