Sinem Kobal sessizliğini bozdu

Bir süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal'ın kısa süre önce hamile kaldığı ancak bebeğini düşürdüğü iddia edildi. Bir süredir eşi Kenan İmirzalıoğlu ile tatilde olan güzel oyuncu, 'Sinem Kobal'dan üzücü haber' başlığıyla verilen iddialara Instagram hesabından yanıt verdi.

Yayınlanma: 01.08.2018 - 12:27
Abone Ol google-news

30 yaşındaki oyuncu Sinem Kobal, kendisinden 14 yaş büyük oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 senesinde hayatını birleştirmişti. Görkemli bir tören ile Ayvalık-Cunda adasında evlenen ikili, bebeklerinin düşük yaptığını öğrenince sarsıldı.

2018’DE ANNE OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Sözcü'de yer alan haber şöyle: Sinem Kobal, nikâhtan sonra “Ne zaman anne olacaksınız?” sorusuna “2018’de düşünüyoruz” cevabını vermişti. Kobal’ın birkaç hafta önce hamile olduğunu öğrendiği ancak düşük geçirdiği ortaya çıktı. Bebeğini kaybeden Kobal’a eşi İmirzalıoğlu, büyük moral desteği verirken ikili moral toplamak için baş başa Çeşme’ye gitti. Kobal’ın bebeğini düşürdüğü Teve2’de 2. sayfa programını sunan Müge Dağıstanlı ile Gülşen Yüksel Salt ortaya attı.

İDDİALARI YALANLADI

Sinem Kobal, Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yaparak "Bugün hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür. Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler