'Seni seviyorum' demenin 4 farklı yolu

Herkes 'Seni seviyorum' sözünü duymak ister, peki sevgi sadece sözle mi ifade edilir? İşte 'seni seviyorum' demenin 4 farklı yolu...

Yayınlanma: 16.08.2014 - 11:15
Abone Ol google-news

"Seni seviyorum" demek için yalnızca kelimeler mi gerekli?

Partneriniz, sevgisini kelimelerle ifade edemiyorsa, verdiği işaretleri dikkatle inceleyin. Siz farkında olmasanız da aslında size olan sevgisini farklı yollardan gösteriyor olabilir.

İşte 'seni seviyorum' demenin 4 farklı yolu...

Sizi tutku dolu öpüyorsa

Tutku dolu bir öpüşmeye kim hayır diyebilir? Partneriniz sizi her öptüğünde aynı tutkuyu hissediyorsanız, kelimelerle aşkını ifade etmesine gerek duymayın. Davranışlarıyla sizi etkilerken bakışlarıyla ve dokunuşlarıyla da sizi sevmesine izin verin.

Sebepsiz yere arıyor ya da mesaj atıyorsa

Partneriniz, son konuşmanızın üzerinden çok geçmemesine rağmen sebepsiz yere sizi arıyor ve sesinizi duymak istiyorsa, aklında olduğunuzu size göstermeye çalışıyor demektir. Aynı zamanda sizi umursadığını gösteren bu davranış, gerçek sevginin de temellerinin atılmasına destek olur.

Hep sizinle olmak istiyorsa

Sevgiliniz herhangi bir sebep olmaksızın tüm boş vaktini sizinle bir şeyler yaparak mı geçirmek istiyor? Örneğin, market alışverişine sizinle geliyor ya da ev işlerinize yardım etmek istiyor... Dışarıdaki buluşmalarınız ve özel planlarınız dışında da yanınızda beliriyorsa, partneriniz sizinle gerçekten ilgilendiğini ve geçici olmayan bir ilişki istediğini göstermeye çalışıyordur.

Sizi dikkatle dinliyorsa

Sevgisini kelimelerle ifade edemeyen bir sevgiliniz varsa, sizle konuşurken verdiği tepkileri ve davranışları dikkatle inceleyin. Konusu ne olursa olsun, bir şey anlatırken pürdikkat sizi dinliyor, fikirlerinize önem veriyor ve sizi destekliyorsa, "seni seviyorum ve değer veriyorum" demek istiyordur.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler