Kadir İnanır: Burnumuzdan geldi her şey, sorumlusu iki komedyen

Kadir İnanır, isim vermeden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a yönelik olarak “Kaç gündür yollarda anamız ağladı. Burnumuzdan geldi her şey. Sorumlusu iki komedyen" dedi.

Yayınlanma: 25.09.2018 - 09:23
Abone Ol google-news

Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre, Kadir İnanır ve Vahide Perçin'in başrolleri üstlendiği 'Kapı'nın çekimlerinde son haftalara girildi. Filmin oyuncu kadrosu geçtiğimiz gün basın mensuplarının karşısına çıktı.

Burada açıklamalarda bulunan İnanır, geçen günlerde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya gelen Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'ı eleştirdi."Türk sinemasını kurtarmayı onlara bıraktık, onlar kurtaracakmış. Türk sineması onlardan soruluyormuş. Öyle okudum bir gazetede. Hayır, Türk sineması kimseden sorulmuyor. Halk teslim eder herkesin hakkını" diyen İnanır, "Ben 50'nci yıla giriyorum, hâlâ karşınızdayım. Bu işin sorumlularının kiminle neyi konuşacağını iyi bilmesi lazım. Biraz daha ileri gidersem yayınlayamazsınız" ifadesini kullandı.

İnanır şöyle devam etti:

"Kaç gündür yollarda anamız ağladı. Burnumuzdan geldi her şey. Sorumlusu iki komedyen… Ben ikisini de çok severim ama yanlış, kategori dışı. Kendi aralarında yarışan bir mekanizma."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler