Talat Bulut: Şevval Sam hesap verecek

Talat Bulut, 'Yasak Elma' dizisinin setinde kostüm asistanını taciz ettiği haberleriyle gündeme geldikten sonra kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a ateş püskürdü.

Yayınlanma: 27.09.2018 - 12:09
Abone Ol google-news
<video:1095523>

Show Dünyası isimli bir Youtube kanalı açan gazeteci Birsen Altuntaş'ın ilk konuğu, oyuncu Talat Bulut oldu. Bulut, taciz iddialarından sonra kendisiyle rol almak istemeyen Şevval Sam'a "Benimle çalıştığı için maalesef demiş, bunun hesabını verecek" dedi.

<haber-dikey:1078985,1061997,1084190>

"ŞEVVAL SAM BUNUN HESABINI VERECEK"

'Yasak Elma' dizisindeki rol arkadaşı Şevval Sam'ın kendisiyle çalışmak istemediği yönündeki haberlerine şu sözlerle ateş püskürdü: "Ben onunla (Şevval Sam) konuşmuyorum. Çünkü konuşabilecek paylaşımlarımın oladığını düşünüyorum. Bir gazeteci kendisine 'Birlikte çalışacaksınız ne düşünüyorsunuz?' diyor cevabı "Maalesef". Bana kimse benimle çalıştığı için maalesef diyemez. Bunun hesabını verecek.

"BENİM BİR ŞEY YAPMADIĞIMI DÜŞÜNME ZEKAN YOK MU?"

Benim hiçbir şey yapmadığımı düşünme zekan yok mu? "Taciz zaten kuytu köşede yapılır diyor' ne demek bu ya böyle bir laf vardı. Nedeni de ben onunla diyalog kurmadığım için. Bence nedeni bu. Olay bu samimiyeti yanlış değerlendirenlerin sorunu bu. Siz şükretmelisiniz ki Talat Bulut gibi bir oyuncuyla çalışıyorsunuz. Aslında bende öğrenecekleri çok şey var. Ama demek ki öğrenmeye açık değiller. Popüler olmak başka bir şey gerçek aktör olmak başka bir şey"

"MAALESEF ÇALIŞACAĞIZ"

"Yasak Elma" dizisinde Talat Bulut ile beraber aynı dizide başrol oynayan Şevval Sam, Taciz iddialarının ardında tekrar dizide oynayacak olan Bulut için "Maalesef" diyerek şu sözlere yer verdi " Biz işimizin bir şekilde başındayız. Bu işin başlamasını bekleyen kocaman bir ekip var. Bu proje tek bir kişinin değil. Tabi ki de bazı rahatsızlıklarımız var ve bunu da gerekli yerlere bildirdik. Hepimizin sözleşmesi var, sorumlu olduğumuz kocaman bir ekip var. Kafaları kurcalayan bu hikayede adını telaffuz etmek istemediğim mesele halen sonlanmış değil. Bu açıdan da gerçek anlamda vicdanlarda aklanacağı günü bekliyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler