'Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı' iddiası

Türk sinemasının ünlü oyuncusu, sanatçı Kadir İnanır, Hakkari'de katıldığı barış etkinliğinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı haberi hızla sosyal medyada yayıldı.

Yayınlanma: 01.09.2014 - 23:06
Abone Ol google-news

Fotoğrafı Twitter'dan paylaşan Tarık Toros, çıkan haberlerin 'uydurma' olduğunu söyledi.

Türk sinemasının ünlü oyuncusu, sanatçı Kadir İnanır'ın, Hakkari'de katıldığı barış etkinliğinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı iddia edilmişti. İnanır'ın fenalaştığını duyuran gazeteci ve yönetmen Veysi Polat, daha sonra, "Sadece bir izdiham fenalığı... Şuan otelinde" dedi.

Kadir İnanır'ın Hakkari'de katıldığı konserde fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını etkinlikte bulunan gazeteci Veysi Polat, Twitter hesabından duyurdu.

Polat şunları yazdı: "Sanatçı Kadir İnanır Hakkari'deki barış etkinliğinde sahnede fenalaştı. Acilen hastaneye kaldırıldı"

BU KAREDEN HEMEN SONRA

Veysi Polat, İnanır'ın Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile sahneye çıktıktan sonra verilen bu pozdan sonra fenalaştığını yazdı.

,

DURUMU İYİ

Veysi Polat, Kadir İnanır'ın son durumu hakkında şu bilgileri verdi: "Kadir İnanır iyiymiş çok şükür... Yüksek tansiyon... Hala hastanede..."

"Haberler uydurma"

Ancak daha sonra gazeteci Tarık Toros, sanatçının sağlık durumunun "gayet iyi olduğunu ve çıkan haberlerin uydurma olduğunu" söyledi.

Twitter'dan bir fotoğraf paylaşan Toros, "Kötü haber öyle hızlı yayılıyor ki.. Kadir İnanır'ın telefonu susmuyor. Hayli neşeli, herkese uydurma demekle meşgul" diye yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler