Tolga Karel iflas etti, TIR şoförü oldu

Tolga Karel'in Amerikan rüyası son buldu. Ünlü oyuncu iflas etti ve TIR şoförü oldu.

Yayınlanma: 04.12.2018 - 11:20
Abone Ol google-news

Tolga Karel, Amerikalı Sarah Scotti ile evlenip Chicago'ya yerleşmişti. 2017'de de kızı Mia'yı kucağına alan Tolga Karel'in Amerikan rüyası umduğu gibi gitmedi. Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa'nın haberine göre, Amerika'da ticarete atılan oyuncu maalesef bu alanda başarılı olamadı ve iflas etti. İflas ettikten sonra eyaletler arası TIR şoförlüğü kursuna yazılan oyuncu kursu tamamladı. Geçenlerde ilk seferine çıkan Tolga Karel'in durağı Meksika oldu.

8 BİN DOLAR MAAŞ ALIYOR
Tolga Karel'in TIR şoförlüğünden aldığı aylık maaş ise 8 bin dolar.

'AĞIR HASTA' DEMİŞLERDİ
Öte yandan Tolga Karel'in Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflar 'ağır hasta' olduğu iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu.

Tolga Karel konu hakkında şu açıklamayı yapmıştı: "Kendi hayat yolculuğumda her anlamda zorlu bir süreçten geçtim, geçiyorum, bu doğrudur: Yaşadıklarımı gazetelere, televizyon kanallarına röportajlar vererek gündeme getirmek hiçbir zaman istemedim. Ama madem bu kadar merak ettiğiniz, sordunuz, ilk ve son kez konuşacağım. Herkesin hayatla ilgili bir savaşı var. Bu savaş doğduğumuz gün başlayıp ölene kadar devam ediyor. Bildiğiniz gibi hayat ve kariyer yolculuğuma 2 yıldır Amerika’da devam ediyorum. Kolay değil insanın ülkesinden, sevenlerinden, kültüründen uzakta yeni bir hayat kurmaya çalışması. Yorulduğum zamanlar var elbet, dolayısıyla vücut yorgun düşüyor. Çok detaya girmeden şunu söyleyebilirim, kötü bir durumum yok, daha iyi bir sürece girdim. Yaşam bize Allah tarafından verilmiş bir hediye. Bunun bilincinde olmamız, her gün şükrederek ve sağlığımızın kıymetini bilerek yaşamamız ve çevremizdekilere yaşatmamız lazım.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler