Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın bebekleri yoğun bakımda

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı'nın geçtiğimiz ağustos ayında dünyaya gelen bebekleri kalp ritminde bozukluk nedeniyle tedavi altına alındı.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 09:28
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Caner Erkin ile Şükran Ovalı'nın 4 aylık bebeği yoğun bakıma kaldırıldı. 2. Sayfa programının haberine göre; Erkin ile Ovalı'nın yeni doğan bebeği Mihran Ela'nın, kalp ritminde bozukluk olduğu için yoğun bakıma kaldırıldığı bildirildi.

''CANIM KIZIM BAYRAMLARIN EN GÜZELİSİN'' DEMİŞTİ: Caner Erkin, bebeğinin dünyaya geldiği andan bir fotoğraf yayınlayarak şu ifadeleri kullanmıştı: "Hislerimin tarifi yok, kelimeler yetmiyor, dua ediyorum sadece. Sağlıklı, vicdanlı, adil, ülkene yararlı biri olman için.. Canım kızım bayramların en güzelisin. Bizi aile olarak seçtiğin için şanslıyız. İsteyen dileyen herkese nasip olsun dilerim, Allah seni ve tüm çocukları korusun"

''MİS KOKULU MELEK KIZIM'': Sosyal medya hesabından kızıyla çekildiği bu pozu paylaşan ŞükranOvalı ise şu notu düşmüştü; Mis kokulu melek kızım, süt reçelim, kar topum, lokumum, pamuk şekerim, yosun gözlüm, her şeyim..Melekler olsun hep hayatında...

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler