Hadise, fotoğrafını beğenmeyen takipçilerine hareket çekti

Şarkıcı Hadise, sosyal medyada paylaştığı pozunu beğenmeyenlere hareket çekti. Hadise, söz konusu paylaşımına "Beğenmeyenler zoom yapsın" notunu düştü.

Yayınlanma: 03.01.2019 - 09:14
Abone Ol google-news

Paris'te tatil yapan şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlarda bulundu.

Şapkalı bir pozunu paylaşan Hadise'ye takipçilerinden olumsuz eleştiri gelince popçu bu sefer tepkilere neden olan bir paylaşımda bulundu.

Hadise, son paylaşımında yaptığı el hareketini ima ederek "Şapkam ve ben. Beğenmeyenler zoom yapsın. Onlara güzel bir hediyem var" dedi. Hadise, paylaşımını yorumlara da kapattı. 

Paylaştığı fotoğraf tepki çeken Hadise, Instagram hesabından bir açıklama yayınladı. Hadise'nin açıklaması şöyle:

'BENİM SANATÇI OLMAM İNSAN OLDUĞUM GERÇEĞİNİ DEĞİŞTİRMİYOR'

"Dün paylaştığım fotoğrafı 'skandal' olarak adlandıran herkese birkaç sözüm var. Bana bel altı yorum yapanlara, ağza alınmayacak laflar söyleyenlere neden susuyorsunuz? Benim sanatçı olmam insan olduğum gerçeğini değiştirmiyor. Diğer insanlar bana ya da başkasına küfürlü mesajlar yazarken onlara 'Bu şekilde bir yorum yazmanız skandal.' dediğinizi hiç duymadım.

Biraz rahat mı olsak acaba? İnsanlar sosyal medyayı bu kadar ciddiye almasa? Eğlenmek için yapılanları bu kadar sorgulamasa? Ve sadece kötü yorumları değil gelen binlerce eğlenceli yorumu da görüp haber yapsa? Ben eğlenmeyi ve eğlendirmeyi seviyorum. 2019'da daha çok güleceğiz"



 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör

Şapkam ? Ben Beğenmeyenler fotoğrafa zoom yapsın onlara güzel bir hediyem var ????

Hadise (@hadise)'in paylaştığı bir gönderi (2 Oca, 2019, 9:49öö PST)

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon