Hedef gösterilen Deniz Çakır'ın menajerinden açıklama

'Başörtülü kadınlara burası Arabistan mi?' dediği iddasıyla hedef gösterilen 'Deniz Çakır' haberi ile ilgili menajerinden açıklama geldi: Deniz Hanım peruk takıp olay çıkaracak bir sanatçı değil. Kendisi şu anda sette...

Yayınlanma: 04.01.2019 - 14:07
Abone Ol google-news

 

Hükümete yakın bir basın organında bugün yer alan haberde oyuncu Deniz Çakır’la ilgili olarak, “İçkili bir halde gittiği kafede yan masada sohbet eden 6 başörtülü kadına ‘Burası Arabistan mı? Ne geziyorsunuz burada!’ diyerek sözlü tacizde bulunduğu” iddiası ile hedef gösterildi.
Haber Deniz Çakır’ın eski fotoğrafları ‘Arşiv’ denilerek ‘zil zurna sarhoş bir halde’ ifadesi ile yayınlandı. Gazete Duvar'ın haberine göre konuyla ilgili açıklama yapan Çakır’ın menajeri Seda Sertbaş, haberin gerçek olmadığını ve bu durumu ilgili basın kurumunun yönetimine de ilettiklerini belirtti. Sertbaş, “Deniz Hanım şu an kızıl ve kısa saçlı! Peruk takıp olay çıkaracak bir sanatçı da değil. Kendisi şu anda sette” dedi.

NE OLMUŞTU?
ATV’de yayınlanan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde Oktay Kaynarca ile üç sezon başrol oynayan Deniz Çakır bu sezon kadrodan çıkarılmış ve bu kararın ‘yaşam tarzı gerekçe gösterilerek alındığı’ iddia edilmişti. Çakır ise, “Ben duruşumdan taviz vermeden ve omurgalı bir birey olmanın erdemiyle yoluma devam edeceğim” demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler