Network erkeği, yeni sezonda kendinden emin tavrıyla net bir şıklık ortaya koyuyor.

Network 2014-15 Sonbahar/Kış Erkek Koleksiyonu’nun göz alıcı tasarımları, net ve trendlere uyum sağlayan çizgisiyle yeni sezona merhaba diyor. Hayatın her anı için zengin stil alternatifleriyle erkeklere rafine şıklık sunan Network, yeni sezon tasarımlarında kış aylarının dingin ruhuna uygun renk tonlarına odaklanarak net bir tavır ortaya koyuyor.

Yayınlanma: 17.09.2014 - 16:29
Abone Ol google-news

Network, her sezon sunduğu ana koleksiyonunun yanı sıra hayatın her anı için erkeklere farklı çözümler üreten serileriyle de iddialı tasarımlar sunmayı sürdürüyor. Şık davetler için ilk sırada yer alan Black,sezon trendlerini kişisel tarzıyla birleştiren erkeklerin tercihi Zone ve her zaman konforlu şıklığa dikkat çeken Touchserileri Network mağazalarındaki yerini alıyor.
 
Farklı siluetlerin birlikteliğine odaklanan bir  sezon…
 
Network’ün ana koleksiyonu, farklı stillere hitap eden tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Sert ve keskin siluetin ağırlıkta olduğu koleksiyonda tek renk kullanımı ön plana çıkıyor. 4 farklı renkle çeşitli temalar ortaya konan ana koleksiyonda lacivert grubunda indigo, safran ve zümrüt yeşili tonlarıyla kombinlenen baskılı gömlekler ve blazer ceketler öne çıkıyor. Detayların süet ve deriyle desteklendiği tasarımlara kuşgözü ve diagonal dokulu ceketler, örmeler, degrade gömlekler eşlik ediyor. Kahve tonları vizon ve lavantayla canlanarak Network erkeğinin dinamik tavrı yansıtılıyor. Geleneksel kumaş ve materyellerin farklı form ve tekniklerle bileşimi grubun ana özelliğini yansıtırken teknik ve yünlü kumaş birlikteliklerinden doğan asimetrik kombinasyonlar önem kazanıyor. Gri grubunda ise somondan bordoya uzanan geniş renk skalası daha dinamik ve hareketli tasarımları gözler önüne seriyor. Kruvaze takımlar, baskılı trikolar, baskılı deri ceket ve yün deri detaylı pardesü, Network erkeğinin kilit parçaları arasındaki yerini alıyor. Siyahın hakimiyetinde grupta parlak ve mat yüzeyler bir arada kullanılarak metaryallerde farklılık yaratılıyor. Çift taraflı kumaşlar, yeniden yorumlanan tüvit ceketler, dar kareler ve çizgiler bu grubun ana parçalarını oluşturuyor. Detayların rengini kırmızı oluştururken aksesuvarda öne çıkan ürün ise portföy çanta oluyor.
 
Şık ve rahat olmayı her zaman tercih eden erkekler için oluşturulan Touch serisinde, dingin siluetlere sahip ceketler, ve renkli chinolar günün her anı için şık çözümler üretiyor. Kürklü parka içi ve napa montlar, balıksırtı örgülü trikolar, orman dijital baskılı tshirt ve triko grubu ise kış aylarının anahtar parçaları arasında bulunuyor. Lacivert-bordo, lacivert-petrol, kahve-bej, kahve-kiremit ve safran birliktelikleri zengin stil alternatifleri üreterek erkeklere çabasız şıklığa ulaşma imkanı sağlıyor. Sezon trendlerini yansıtarak yaratıcılık ve yeniliği vurgulayan Zone serisinde ise beyaz ve geniş gri tonlarıyla siyahın varlığı koleksiyonun geneline yayılıyor. Oversize tasarımların koleksiyon geneline yayıldığı ürünler arasında çiçek baskılı gömlekler,deriler, gri ve beyazın birlikte kullanıldığı modern siluetler, yeniden yorumlanan doku ve kontrastlarla zenginleştirilerek erkeklere dikkat çekici fakat bir o kadar sade bir görünüm katıyor. Black serisinde yer alan şık davetlerin temsilcisi smokinler, bu sezon lacivertin hakimiyeti altına giriyor. Takımlarda, tek ceketlerde, narin ve dokulu kumaşlarla tasarlanan gömleklerde lacivert ve siyaha ağırlık verilerek, Network erkeğinin asil ve şık yönü vurgulanıyor.
 
 
 
Network’ten sezonun stil önerileri
 
Yeni sezonda angora, kaşmir ve yün gibi kumaşlar ön plana çıkarken koyu renk floral ve geometrik baskılar önem kazanıyor.Turuncu, bordo tonları ve sarı gibi renkler birbiriyle uyumlu kombinlerle kullanılarak açık yeşil, mor ve mavi birliktelikleriyle destekleniyor. Lüks görünüm mor, bordo, gri, siyah ve beyaz birlikteliğiyle elde edilirken, uzun paltolar ve rengarenk kumaşlar, erkekler için smart ve giyim trendini yansıtan önemli stil önerileri arasındaki yerini alıyor. Detay ve aksesuvarlarda ise açık renkli spor ayakkabılar, kumaş mixli çantalar, rahatlık ve şıklığı birleştiren kürk detayları ilk sırada yer alıyor. Retro aksesuvarların geri dönüş yaptığı yeni sezonda 50’ler, 60’lar ve 70’ler ruhunu vurgulayan plastik çerçeveli gözlükler, asimetrik şekilli çantalar anahtar parçaları oluşturuyor. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler