Bitmeyen Seda Sayan ve Niran Ünsal kavgası

Seda Sayan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen şarkıcı Niran Ünsal, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 08.10.2014 - 16:18
Abone Ol google-news

 Seda Sayan ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen ve konu hakkında ne söyleyeceği merak edilen ünlü şarkıcı Niran Ünsal, Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk oldu ve hakkında merak edilenlere dair çarpıcı yorumlarda bulundu.

Niran Ünsal’ın açıklamaları şöyle;
 
”BEN HADDİMİ BİLİYORUM”
Katıldığım bazı programlarda söylediklerimin yanlış aksettirilmesine yönelik davranışlar oldu.Bilhassa da Seda Sayan’ın programında…Ben birçok akademisyenle birlikte hareket ediyorum. Önümüzdeki hafta meclise gidiyoruz…Bu iş yalnızca müzik sektörüyle ilgili değil. Ben haddimi biliyorum; bilimsel olarak söyleyebileceklerim de bir yere kadar…

Program sunucusu ile Niran Ünsal canlı yayında birbirlerine girdiler - VİDEO
 
”SEDA SAYAN HAKKINDA ŞİKAYETTE BULUNDUK”
Seda Sayan’ın programında konuşmak istediklerimizin önü kesildi.Ben çıktığım her yerde kendimi ifade edebilmişim; Seda Sayan’ın programında mı kendimi ifade edemeyeceğim? Arkamızdan söylenen sözler Rtük açısından yayın ihlaline girer; dolayısıyla gerek ben gerekse hocamız, konu hakkında hukuki süreci başlattık. Seda Sayan hakkında, yayın ihlaline dair bir şikayette bulunduk.
 
”SEDA SAYAN’A KIRGINIM VE KIZGINIM”
Seda Sayan’a kırgınım ve kızgınım.Çocuklarım üzerinden hakkımda yorum yapılması hiç hoş değil.Bir insan bir konuyla ilgili altmış gün reklam yapamaz. Reklam yapmak istesem Nişantaşı’nda gezer, Cihangir’de oturur, Bebek’te görünürüm.Herkesin bize saygı göstermesini rica ediyorum. Ne oldu da insanlar yatakların içinde, erotik materyallerle, kamçılarla; klipler yapar oldu? Neden yatak odaları bu kadar göz önünde?Rezalet bir durumdayız.
 
”BENİM ÖDÜLE İHTİYACIM YOK”
Mesele ödül toplamaksa benim onlardan daha fazla ödülüm var. Ama benim ödüle ihtiyacım yok. Yaptıkları işte başarılı olabilirler ama şu da var; yapımcılar arasında illegal yapılanmalar ve gruplaşmalar var…Benim şöhret para, reklam; bunlarla ilgili hiçbir sıkıntım yok. Magazin muhabirlerinin oldukları yerlere bilinçli olarak gitmiyorum.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler