Sevgilisi ünlü oyuncunun evinde intihar etti.. Yeşim Gül'den son dakika açıklaması

Ünlü oyuncu Yeşim Gül'ün sevgilisi Serdar Peçen'in camdan atlayarak hayatına son son verdi. Gül, menajeri aracılığıyla açıklama yaptı: "Adli süreç halen devam etmektedir ve bu nedenle yargılama süreci sonuçlanana kadar sanatçımızın bu konuda yargıyı etkileyecek bir yorumda bulunması yasalara aykırıdır."

Yayınlanma: 14.05.2019 - 12:04
Abone Ol google-news

İddialara göre, oyuncu Yeşim Gül, kendisinden 25 yaş küçük işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen'e kredi çektirdi. Kredi borcunu ödeyemeyen engelli genç, Gül tarafından terk edildi. Daha sonra barışmak için Yeşim Gül'ün evine giden Peçen, tartışma sonrası bir anda camdan atlayarak canına kıydı. Yeşim Gül, kendisinden 25 yaş küçük olan sevgilisi Serdar Peçen'in kendi evinde ölümü üzerine sosyal medya hesaplarını kilitledi.

YEŞİM GÜL'DEN SERDAR PEÇEN AÇIKLAMASI

Oyuncu Yeşim Gül, menajeri üzerinden yaptığı son dakika açıklamada yaşanan olaya açıklık getirdi. Açıklama şöyle: "Bu üzücü olaya ilişkin olarak yargı süreci devam etmektedir. Öncelikle belirtmek isteriz ki; müteveffa Serdar Peçen'in işitme engelli bir birey olması nedeniyle olaya hassasiyetle yaklaşılması, empati kurulması gereken bir durum söz konusudur. Sanatçımız Yeşim Gül'ün kendi öz yeğeni de işitme engellidir.

Bu nedenle Sayın Yeşim Gül, Serdar Peçen ile olan iletişiminde bu engelli durumu hassasiyetle gözetmiş ve son derece özenli davranmıştır. Sayın Yeşim Gül, uzun yıllardır tiyatro sanatçısı olarak görev yapan, Devlet Sanatçısı ünvanına sahip, topluma mal olmuş bir sanatçıdır. Maddi açıdan herhangi bir yardıma asla ihtiyacı bulunmamaktadır.

Maddi ve benzeri konularla ilgili olarak Yeşim Gül ile Serdar Peçen arasında hiçbir zaman sorun yaşanmamıştır. Müteveffanın ölümünden dolayı Sayın Yeşim Gül'ün büyük üzüntü yaşadığı bugünlerde, yazılı ve görsel medyanın da bu üzüntü ve hassasiyete saygı göstermesi kendisinin en büyük isteğidir.

Adli süreç halen devam etmektedir ve bu nedenle yargılama süreci sonuçlanana kadar sanatçımızın bu konuda yargıyı etkileyecek bir yorumda bulunması yasalara aykırıdır. Durumu kamuoyuna saygıyla duyururuz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler