Ünlü oyuncu yavru köpekleri görünce dayanamadı... Çağrısı cevapsız kalmadı

Havaların soğuması ile birlikte sokakta yaşayan hayvanlar için yaşam çok daha zor bir hale gelmeye başladı. Bu sebeple uzatılacak yardım elinin önemi daha da fazla artıyor. FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinin oyuncularından Eda Ece, Beykoz'da dizi setinde bulduğu yavru köpekleri yanına alarak sahiplenilmesi için sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Yayınlanma: 09.12.2019 - 15:30
Abone Ol google-news

Hayvan hakları ve çevre odaklı içerikleriyle bilinen Ajanimo.com'un haberine göre, Beykoz’daki çekimler için sete giderken yolda gördüğü sahipsiz yavru köpekleri gören Eda Ece, yavruların hallerini görünce dayanamayıp ve hemen harekete geçti. Sosyal medya hesabından yavrulara yuva bulmak için paylaşım yapan Ece, “Beykoz’da sokakta buldum, set arasında besledik, aldım arabama güzenli bir yere götüreceğim fakat sahiplenmeleri gerek” sözleriyle yardım istedi.

Güzel oyuncunun bu yardım isteğine duyarsız kalmayan arkadaşları ve takipçileri Eda Ece ile hemen iletişime geçtiler ve yavruları sahiplenmek istediler. 5 yavru köpeği sahiplenmek isteyenlere direkt mesaj yoluyla ulaşmaları ricasında bulunan Eda Ece, paylaşımı gören oyuncu arkadaşı Demet Özdemir’in 1 köpeği sahiplendiğini açıkladı.

Diğer 1 yavruyu da yine arkadaşı Merve Girgin’e sahiplendiren Eda Ece, mutluluğunu ve yavru köpeğin yeni yuvasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu ayrıca kendisine mesaj yoluyla ulaşan ve köpekleri bakabileceklerini söyleyen takipçileri ile de buluştu ve diğer minik yavruları sıcak yuvalara kavuşturdu. Yavruları sıcacık yuvalarına kavuşturan güzel oyuncu, amacına ulaşmanın mutluluğunu ise, yine sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaştı:

Bugün sete giderken yol kenarında çaresizce bekleyen 5 yavru köpeği gördüm, onları güvende tutabilmek için arabama aldım, sete getirdim, besledik ve buradan duyurarak güzel insanlara sahiplendirdim. Ve ilk defa instagram kullanmamın bir işe yaradığını hissettim. Bu canları sahiplenen @merveegirgin @1demetozdemirgülbahar ve çetin, size ne kadar teşekkür etsem az, yuva oldunuz bu canlara. Bana bugün yardım eden prodüksiyon ekibimizden Özgür’e ve yapım koordinatörümüz Osman abiye @osmnzrmn çok teşekkürler buradan da, mama ev benimle bütün gün koşturdular. Görüşürüz çocuklar sizi özleyeceğim yeni yuvalarınızda güvendesiniz! ??????



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler