Ünlü oyuncu ve öğretmen sevgilisinden sürpriz evlilik!

Bodrum Masalı, Çukur, Zemheri ve Çarpışma gibi dizilerdeki performansıyla adını duyuran oyuncu Alperen Duymaz bir süredir aşk yaşadığı Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit ile sürpriz bir şekilde evlendi.

Yayınlanma: 22.01.2020 - 11:11
Abone Ol google-news

'Bodrum Masalı', 'Çukur', 'Çarpışma' gibi dizilerdeki performansıyla adını duyuran Alperen Duymaz, öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit’le nikah masasına oturdu. Haziran ayında düğün yapacak olan çiftin evlendiğini şimdilik aileleri ve yakın dostları biliyor.

İkili, Ankara’da öğretmenlik yapan Kübra Kelkit’in İstanbul’a tayin hakkı nedeniyle erken nikâh masasına oturdu.

Geçen ay sevgilisiyle ilk kez fotoğraf paylaşan Duymaz, aşkını ilan etmişti.

ALPEREN DUYMAZ KİMDİR?

Alperen Duymaz, 3 Kasım 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. İşte Alperen Duymaz hakkında merak edilenler…

İlk dizisi, Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuğa adım atan Alperen Duymaz daha Sonra Acı Aşk dizisi ile kariyerinde önemli bir çıkış yakaladı.

Alperen Duymaz şimdilerde ise Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buse Kahraman, Furkan Kalabalık gibi isimlerin yer aldığı Çarpışma dizisinde Kerem karakterini canlandırmaktadır. Alperen Duymaz 1.82 metre boyunda, 73 kilo ve Akrep burcudur.

Alperen Duymaz'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2018 – Çarpışma (Kerem) (TV Dizisi)

2017 – 2018 – Çukur (Emrah) (TV Dizisi)

2017 – Direniş Karatay (Kutay) (Sinema Filmi)

2016 – Bodrum Masalı (Ateş) (TV Dizisi)

2015 – Acı Aşk (Ali) (TV Dizisi)

2015 – Tatlı Küçük Yalancılar (Cesur)(TV Dizisi)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler