TV8 Bu Tarz Benim'in adını değiştirdi

TV8'e transfer olan Bu Tarz Benim'in ismi değişiyor. İsmi Show TV'ye kaptıran TV8 yeni bir isim buldu. Yarından itibaren programın ismi 'Bu Stil Benim' olacak.

Yayınlanma: 11.02.2015 - 16:59
Abone Ol google-news

TV8'de yayınlanmaya başlayan Bu Tarz Benim'in yeni ismi belli oldu. Fenomen yarışma yarından itibaren artık 'Bu Stil Benim' adı ile başlayacak.

Show TV ile tv8 arasındaki 'Bu Tarz Benim' davasında mahkeme, programın isim hakkının Show TV'de, format hakkının ise tv8'de kalmasına karar vermişti.

Kararın ardından tv8'de yayınlanan yarışma programının ismi değiştirildi.

tv8'de sunuculuğunu Öykü Serter'in, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez'in yaptığı yarışma programı 'İşte Benim Stilim' adıyla yayına devam edecek.

Show TV'de ekrana gelen 'Bu Tarz Benim'de ise artık erkekler de yarışacak.

tv8 İç Yapımlar'dan Haluk Şirin ve Caner Erdem, 'İşte Benim Stilim'le ilgili şu açıklamayı yaptı:

"SHOWTV’YE YAKIŞMIYOR

Show TV’ye karşı açmış olduğumuz tedbir davası sonucu, 4. Fikri ve Sinai Haklar Mahkemesi Bu Tarz Benim formatının tüm yayın haklarının bizde olduğunu tescil etmiş, formatın Joker Yapım ve Show TV tarafından yayın ve yapımının tedbiren önlenmesine karar vermiştir.

Buna rağmen Show TV’de dün formatımız kullanılarak yayın yapılmış, izleyici ve Türk hukuku küçük değişiklikler yapılarak, yanıltılmaya çalışılmıştır.

Formatımızı kullanması yasak olan Joker Yapım ve Show TV’yi hiçbir etik kural ve davranışla bağdaşmayan bu yayın anlayışından vazgeçmeye çağırıyor, hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler