Evolvia NutriPRO®, annelerin vazgeçilmezi olacak

Sanset Gıda ile Tadelle, Sarelle, L’era Fresca, Sagra, Gol, Pernigotti ve Zumosol markalarıyla gıda sektöründe, Sanovel ilaç ile de ilaç sektöründe başarıyla faaliyet gösteren Toksöz Grup, Montero Gıda ile bebek beslenmesi sektörüne adım attı.

Yayınlanma: 17.03.2015 - 16:29
Abone Ol google-news

Bebekler ve anneleri için, sağlıklı yaşam süreçlerine yardımcı olan yüksek kaliteli besin ve destek ürünleri sunmayı hedefleyen Montero Gıda, bebek beslenmesindeki ilk ürünleri olan Evolvia NutriPRO®'yu piyasa sundu.
Kaliteli ve kapsamlı formülü ile fark yaratan, anne sütünün yokluğunda veya eksikliğinde anne sütüne takviye olarak kullanılmak üzere geliştirilen Evolvia NutriPRO®'nun 3 farklı ürünü bulunuyor.
Doğumdan itibaren 6. aya kadar Bebek Sütü,  6. aydan itibaren Devam Sütü ve 12. aydan itibaren katı gıdalara ek olarak kullanılan Devam Sütü, eczanelerde, yerel ve ulusal zincir mağazalarda satışa sunulmaktadır
Şimdiye kadar üretilen en kaliteli ve kapsamlı devam sütü: Evolvia NutriPRO
-          Evolvia NutriPRO® 1: Doğumdan itibaren 6. aya kadar Bebek Sütü,
-          Evolvia NutriPRO® 2: 6.aydan itibaren Devam Sütü,
-          Evolvia NutriPRO® 3: 12. aydan itibaren katı gıdalara ek olarak kullanılan Devam Sütü,
İçerik;
Evolvia NutriPRO® Prebiyotik Lif ve Probiyotik ilavelidir. Anne sütünde prebiyotikler bulunmaktadır ve ana görevi bebeğin bağırsaklarında sağlıklı bakteri florasının oluşumunu sağlamaktır. Prebiyotik bileşenler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler. Probiyotikler kişinin sağlık durumunda olumlu etkiler yapan canlı mikroorganizmalar olarak tanımlanabilirler. Probiyotik mikroorganizmalar sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olur. Probiyotiklerin birçok bebeklik ve çocukluk hastalığı üzerinde olumlu etkisi vardır.
 
Evolvia NutriPRO® Alfa-laktalbumin ile zenginleştirilmiş protein içeriğine sahiptir. Alfa-laktalbumin anne sütünün başlıca whey proteinidir. Whey proteinleri, bebekler için besinsel değeri yüksek proteinlerdir. Bol miktarda esansiyel aminoasit içerirler.
 
Evolvia NutriPRO® Omega-3 yağ asitleri içerir. Uzun zincirli çoklu doymamış yağ asitleri (LC-PUFA) bebek beslenmesinde önemli rol oynarlar. Omega-3 yağ asitleri beyin ve retina gelişimi için elzemdir. Bu nedenle gebelikte ve doğum sonrasında bebeğin gelişimi için yeterli miktarda Omega-3 yağ asidi alınması önerilmektedir.
 
Evolvia NutriPRO® Nükleotid ilavelidir. Nükleotidler anne sütünde yüksek konsantrasyonda bulunurlar ve bebeklerde bağırsak mikroflorasının kompozisyonunu iyileştirir ve anne sütü alanlara benzer hale getirirler.
 
Evolvia® Anne Danışma Hattı :  Ücretsiz Danışma Hattı 0 800 211 00 10
http://www.evolvia.com.tr/
https://www.facebook.com/EvolviaAnneleri
https://twitter.com/evolviaanneleri


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler