‘Evet’ demeye hazır mısınız?

Heyecanla beklediğimiz o gün yaklaşırken neler yapmamız gerekiyor? Cevabı rehberimizde...

Yayınlanma: 24.04.2015 - 06:42
Abone Ol google-news

Bir insan neden evlenir? Sevdiği insanla birlikte yaşamak, onunla aşkı ve hayatı paylaşmak için. Küçük mutluluklar ister; o mutluluklarla çoğalır çünkü. Ama gelgelelim iş “evlilik” kurumunu hayatının en büyük organizasyonuna çevirmeye gelirse, ki geliyor, seyreyleyin cümbüşü. O küçük mutlulukları yaşamak için büyük harcamalar başlıyor; adım adım. Belki evlilikle gelen ilk adımda anlamıyorsunuz ama zamanla, organizasyonun içeriğiyle, kabardıkça kabarıyor fatura. Nasıl mı? Unutanlara hatırlatalım, yaşamayanları da uyaralım dilerseniz...

Nasıl bir gelinlik?

Düğün hazırlığı yapan gelin adayına sorsanız, “Kapsamlı bir düğün organize etmek mi zor yoksa gelinlik seçmek mi?”, eminiz ki yanıtı gelinlik seçmek olacak. Hem hayallerindeki gelinliği giyebilmek, hem de onu yakıştırabilmek, istediği tüm ayrıntıları bir gelinlikte toplayabilmek belki de en zoru gelecektir. Ama her şeyde olduğu gibi, gelinlik seçiminde de ufak sırlar, güne özel trendler var.

Kır düğünü mü?

Evliliği özel kılan noktalardan biri de mekân. Evlilik hazırlığında olan herkesin kafasında bir kare canlanıyordur elbette. Bu karede ayaklarınız çimlere mi basıyor yoksa çok yükseklerde bir yerde misiniz? Seçenekler muhtelif, tercihler ise kişiden kişiye değişiyor. Ama önerimiz öncelikle kafanızda canlandırdığınız kareyi yerinde görüp karar vermeniz. Kır düğünü mü hayal ediyorsunuz? Bir kır düğününü ziyaret edin, deneyimleyin.

Gelinler ışıl ışıl

Evlilik teklifini taçlandıran tek taşlar, birbirini tamamlayan çok özel alyanslar, hayalleri süsleyen gelin mücevherleri ve hayatın en unutulmaz anlarından ilham alan özel tasarım pırlantalar, Assos Wedding Koleksiyonu’nda bir araya geldi. Koleksiyonun ışıltılı ürünleri, yepyeni ve mutlu bir hayata ‘evet’ diyenleri bekliyor.

Özel anların şahidi

Işıklar, çiçekler, müzikler her şeyin rüya gibi olduğu bir düğünde ışıltısıyla göz kamaştırmak isteyen gelinlerin tercihi Atasay, birbirinden ışıltılı pırlanta tasarımlarıyla bu önemli gününüzde aşkınıza şahitlik ediyor.

Bedeninizi şımartın

İlkbaharda kendinizi ve sevdiklerinizi şımartmak için Pürovel Spa & Sport, birbirinden cazip hamam paket alternatifleri sunuyor. Geleneksel Türk hamamında çiftler, onlara özel 60 dakikalık “İstanbul Hamam Touch” paketi ile kapalı havuz ve spor alanlarından da ücretsiz yararlanma şansını yakalayabiliyorlar. Geleneksel Türk hamamını modern çizgilerle yorumlayan özel hamam bölümü, gelin adaylarını da unutmuyor ve sevdiklerinizle birlikte yaşayacağınız keyifli bir bekarlığa veda partisi için 150 dakikalık bakım sunuyor sunuyor. Hamam, kişiye özel masaj ve yüz bakımını bir arada sunan “Gelin Oluyorum” paketi bekarlığa veda partinizi farklı kılmaya hazır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler