Onur Özbizerdik'in sevgilisi dehşet anlarını anlattı

Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik'in öldüresiye dövdüğü kız arkadaşı şikayetçi oldu: Arabada ayakkabısını çıkarıp ökçesiyle suratıma vurdu.

Yayınlanma: 28.06.2015 - 09:57
Abone Ol google-news

Erkek arkadaşı Onur Özbizerdik tarafından öldüresiye dövülen Melis Ç. karakolda verdiği ifadesinde, dehşet anlarını anlattı. Melis Ç, "Özbizerdik'e ayrılmak istediğimi söyleyince ayakkabının ökçesiyle suratıma vurdu" dedi.
 
YÜZÜ TANINMAZ HALDE
 
Sabah'ın haberine göre; yüzü darp sonucu tanınmaz hale gelen Melis Ç. polise verdiği ifadesinde, şunları söyledi: "Ben Nişantaşı' ndaydım. Onur gelip beni şoförüyle zorla arabaya bindirdi. Ayrılmak istediğimi söyleyince sinirlenip tehdit etti. Beni ormanlık bir alana götürdü. Arabanın içerisinde ayakkabısını çıkartıp ökçesi ve tabanıyla suratıma vurmaya başladı. 3 saat dayak yedim. Sonra bir siteye girdiğimizde fırsatını bulup kaçtım. Yapılan muayenede burnum ve üç dişim kırılmış. Davacı ve şikayetçiyim."
 
HER YERDE ARANIYOR
 
Melis Ç.'nin ifadesinden sonra Onur Özbizerdik hakkında alıkoyma ve kasten adam yaralama suçundan işlem yapıldı. Polis, yeraltı dünyasının ünlü ismi Dündar Kılıç'ın torunu olan Onur Özbizerdik'in yakalanması için çalışma başlattı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler