Rüzgar Erkoçlar'ın zor günleri! Şimdi ne yapacak?

Tahir Sarıkaya, konuk olarak katıldığı Söylemezsem Olmaz programında Rüzgar Erkoçlar'ın son durumunu açıkladı.

Yayınlanma: 07.07.2015 - 13:46
Abone Ol google-news
 
Erkoçlar'ın bir yapım şirketinde editör olarak çalıştığını ve iki gün önce işten ayrıldığını belirten Sarıkaya: "Rüzgar Erkoçlar şu anda işsiz ve para sıkıntısı çekiyor. Editör olarak çalıştığı yapım şirketinden iki gün önce ayrıldı ve kendisine rol teklifleri de maalesef gelmiyor" açıklamasını yaptı. Erkoçlar'ın basından kaçtığını da belirten Sarıkaya, "Rüzgar'ın basından kaçması doğru bir hareket değil ve bunu sürekli yapıyor" diye konuştu.
 
Rüzgar Erkoçlar hakkında söylediklerinin asla yalan olmadığını ve tamamıyla gerçeği yansıttığını belirten Tahir Sarıkaya, kendisine iftira attığını belirttiği Bircan İpek'in sözleri üzerine, "Benim haberlerimi yalanlasınlar, ben kendimi şerefsiz ve namussuz addedeceğim" diyerek sert bir açıklamada bulundu...
 
Tahir Sarıkaya'nın açıklamalarına bir yorumda usta oyuncu Oya Aydoğan'dan geldi. Aydoğan, "Rüzgar Erkoçlar'ın oyunculuk yapması halinde, Rüzgar'ın reklamının dizinin çok önüne geçeceğini düşünüyorum, bu yüzden oyunculuk yapmak istemiyor olabilir" dedi.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler