Mahkeme Bade İşçil'in talebini reddetti

Oyuncu Bade İşcil, 2013 yılında nikah masasına oturduğu eşi Malkoç Süalp'e 'şiddet gördüğü' gerekçesi ile boşanma davası açmıştı. Süalp'ten oğulları Azur için 40 bin TL, kendisi için de 40 bin TL olmak üzere toplamda aylık 80 bin TL tedbir nafakası isteyen İşcil'in talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Yayınlanma: 04.09.2015 - 14:00
Abone Ol google-news

 

Hürriyet'te yer alan habere göre oyuncu Bade İşcil, 2013 yılında nikah masasına oturduğu eşi Malkoç Süalp'e 'şiddet gördüğü' gerekçesi ile boşanma davası açmıştı. Süalp'ten oğulları Azur için 40 bin TL, kendisi için de 40 bin TL olmak üzere toplamda aylık 80 bin TL tedbir nafakası isteyen İşcil'in talebi mahkeme tarafından reddedildi.


Bade İşcil ile Malkoç Süalp 2013 yılında muhteşem bir düğünle evlenmişti. Hakim karara gerekçe olarak, Malkoç Sualp’in avukatlarının mahkemeye delil olarak sunduğu görüntüleri gösterdi. Boşanma dilekçesinde 'kocam yüzünden çalışamadım, bana izin vermedi' ifadelerine yer veren İşcil'in röportaj videosunda 'Eşim bana her zaman full destek hatta çalış sen, çalışmaya alışmış birisin sıkılıyorsun diyor' dediği görüldü. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler