Bu iş yerine ‘cep telefonu ile oynamayan garson aranıyor’

Samsun’un Havza ilçesinde çay ocağı işletmeciliği yapan Aydın Uzunoğlu, iş yerinin camına ‘Cep telefonu ile oynamayan garson aranıyor' ilanı astı.

Yayınlanma: 05.10.2015 - 14:33
Abone Ol google-news

Uzunoğlu, işe aldığı garsonların çoğunluğunun cep telefonu ile oynadığını bu nedenle müşteriye hizmetin geciktiğini dile getirdi.

Havza Kazımpaşa Caddesi Kevser Cami karşında çay ocağı işletmeciliği yapan Aydın Uzunoğlu, işe aldığı garsonların cep telefonu ile oynamasından şikayetçi.

Servis elamanı olarak aldığı garsonların cep telefonu ile oynadığını müşterilerine servisin geciktiğini ve çay parası ücretlerini yanlış alındığını ifade eden Aydın Uzunoğlu, "Gençlerin durumu ortada. İş yerlerinde çalışan gençlerin çok fazla cep telefonu ile meşgul olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durumun kendilerine de iş yerlerine de bir faydaları yok. İşe başlarken birkaç gün iyiler daha sonra alırlar ellerine cep telefonunu ellerinden hiç düşürmezler. Bu durumdan rahatsız olduğumuz için çalışan garsonlardan verim alamıyoruz. Onun için iş yerimin camına 'Cep telefonu ile oynamayan garson aranıyor' yazısını astım. Garsonların yada çalışacak elemanın mutlaka cep telefonsuz olmasını istiyorum. Acil bir durum olduğunda telefon lazım olur dakika başı telefonla oynanmaz." diye konuştu.

MÜŞTERİYE YANLIŞ SERVİS YAPILIYOR

İşletme sahibi Uzunoğlu, müşterilere yanlış servis yapıldığını belirterek, "Müşteri fındık istiyor, garson çay götürüyor, 5 çay istiyorsa 3 götürüyor. Çünkü aklı telefonda. Ya oyun oynuyordur, yada mesajlaşıyor. Hesap alırken yanlışlar oluyor." dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler