BULVAR 216 “HAYATI ÇOK SEVME YERİ”

Bu sene 13. kez düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri “Alışveriş ve Yaşam Merkezleri” kategorisindeki halkın favorisi ödülünü, Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu olan Bulvar 216 kazandı.

Yayınlanma: 21.10.2015 - 10:59
Abone Ol google-news

 

www.Bulvar216.com adresinden ziyaretçilerine hızlı ve kolay kullanım sunan Bulvar 216, tablet ve telefonlarla uyumlu çalışan sistemi ile de günlük yaşamın hızına entegre bilgi akışı sağlıyor.
 
Kullanıcı dostu menüsü ve yalın tasarımı sayesinde Bulvar 216’nın dünyasını yenilikçi teknolojilerden beslenerek ziyaretçilerine aktaran site, halk oylaması ile 13. Altın Örümcek web ödülünün sahibi oldu.
 
Hayatı Çok Sevme Yeri’ni Halk da Çok Sevdi
Hayatı çok sevme yeri sloganıyla 1 sene önce Ataşehir’de açılan Bulvar 216, gurme merkezi olarak ziyaretçilerini sokak konseptinde ağırlıyor. Bulvar 216’nın ferah mimarisinden ilhamla tasarlanan web sitesi, halk oylaması ile Alışveriş ve Yaşam Merkezi kategorisinde halkın favorisi seçildi. 
 
Ziyaretçiler, web sitesine giriş yaparak Bulvar 216’nın mağazaları içinden sabah kahvaltısı, öğle buluşması, akşam yemeği ve kahve keyfi gibi günün her anı için ayrı bir öneri ile karşılaşabiliyorlar. Yine site üzerinden, Bulvar 216’da  düzenlenen mutfak atölyeleri, konserler ve özel etkinliklerden hızlı bir şekilde haberdar olabiliyorlar.   
 

Bulvar 216 Hakkında

 
Bulvar 216 Özak GYO Kuruluşu’dur. Mimari ilhamını doğadan alan Bulvar 216, European Property Awards’ten 5 farklı dalda ödüle sahiptir ayrıca Sign Of City Awards ödülünü de almıştır. Açıkhava sahası ile ferah, konforlu bir alışveriş ve lezzet dünyası yaratan Bulvar 216, pek çok gurme yeme içme noktasına ev sahipliği yaparken bu gurme yıldızların yanı sıra günlük ihtiyaçlara çözüm getiren markaları da bünyesinde barındırmaktadır. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler