Bülent Ersoy'dan tüylü kıyafet yorumu

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunda giydiği kıyafetle sosyal medyada çok konuşulan Bülent Ersoy kıyafetiyle ilgili açıklama yaptı.

Yayınlanma: 31.10.2015 - 12:13
Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği 29 Ekim resepsiyonunda giydiği kıyafet çok konuşulan Bülent Ersoy, "Ben marjinal bir kadınım" dedi.

Bülent Ersoy sıra dışı kıyafetiyle, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde verilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonunun en dikkat çeken ismi oldu. Ersoy’un kıyafeti, sosyal medyada da çok konuşuldu. En ilginç yorum ise Balıkesirliler tarafından geldi.

Bülent Ersoy'un resepsiyon kıyafeti sosyal medyada espiri konusu oldu

TÜLÜTABAKLAR: "BİZİ KOPYALAMIŞ"

Kentin kurtuluş günlerinde korteje katılan ve kendilerine "Tülütabak" adını veren gruptakiler Ersoy’un kıyafeti için "Bizi kopyalamış" yorumunda bulundu.

"GELECEK YIL DAHA TÜYLÜSÜNÜ GİYECEĞİM"

Sanatçı, konuyla ilgili şunları söyledi: "Bu yazılıp çizilenlerin altında hazımsızlık var. Burada önemli olan Cumhuriyet Bayramı kutlamamız. Onu giymiş bunu giymişin bir önemi yok. Bir dahaki sene Allah bana ömür verirse, 93. kutlamada daha kuyruklusunu giyineceğim.

AYŞE FATMA DEĞİLİM

Ben Ayşe, Fatma değilim, marjinal bir kadınım. Kimsenin ne dediğiyle ilgilenmiyorum. Çünkü kendimden eminim, ne yaptığımı ve ne giydiğimi biliyorum. Bu kıyafeti de resepsiyona uygun gördüm ve giyindim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler