Nejat Uygur ölümünün 2. yıl dönümünde mezarı başında anıldı

Nejat Uygur ölümünün 2. yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Anma merasimine Nejat Uygur'un eşi Necla Uygur, Uygur'un çocukları ve sevenleri katıldı. Necla Uygur'un gözyaşlarını tutamadığı anma merasiminde duygusal anlar yaşandı. Kuran-ı Kerim okunarak başlanan anma töreninin ardından lokum dağıtıldı.

Yayınlanma: 18.11.2015 - 14:39
Abone Ol google-news
<video:423109>

 

Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur, "Nejat Babayı kaybedeli, daha doğrusu biz turneye gitti diyoruz Nejat Babayla ilgili. 2 yıl olmuş. Mezarı başında andık. Akşam da Bilecik'te tiyatro festivaline giderek, geçen yıl olduğu gibi, sahnede anacağız. Onun en istediği gibi oyunumuzu oynayıp anacağız. Ben dahil herkes eski oyunlarını videolarda izleyip, gülüyoruz, hüzünleniyoruz. Nejat Uygur gibi sanatçılar ölmez, onlar ölümsüzler. Her vesileyle anılırlar diyoruz" dedi.


Bugün sevenleri ile Nejat Uygur'un mezarı başında bulunduklarını söyleyen Uygur'un diğer oğlu Süheyl Uygur, "Hiç bir zaman unutmuyoruz. Sağolsun Türk halkı da hiç bir zaman unutmadı. Türkiye'nin her yerinde Nejat Baba ile Türk halkının bir anısı var. Dolayısıyla çok mutluyuz. Babam her zaman şunu söylerdi; 'Çocuklar bana bir şey olduğu zaman sahneleri hiç bir zaman bırakmayacaksınız. Hayat devam ediyor. Tiyatro ilk şarttır' derdi" şeklinde konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler