Fotoğraftan yerini tespit edip otele akın ettiler

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti İnstagram hesaplarından paylaşınca, yerlerini tespit eden hayranları otele akın etti.

Yayınlanma: 02.01.2016 - 16:23
Abone Ol google-news

Viyana'ya giden ünlü çift Burak Özçivit ve Fahriye Evcen instagram hesaplarından fotoğraf paylaşınca olanlar oldu. Fotoğrafın arka planından yerlerini tespit eden Avusturyalı hayranları, dün akşam otele akın etti.

Viyana'nın birinci bölgesinde bulunan otelin önü bir anda kalabalıklaşmasıyla olay yerine Avusturya polisi intikal etti ve güvenlik önlemleri aldı. Uzun süre ünlü oyuncuların otelden çıkmasını bekleyen hayranları ise umduğunu bulamadı.

ARBEDE VE GÖZALTI

Bu sırada otelin giriş kapısında bir arbede çıktı ve polis Türk gençlerden birine sert bir müdahalede bulunarak gözaltına aldı. Daha sonra olayların yatışmaması üzerine olay yerine intikal eden çevik kuvvet ekipleri otelin önünde büyük bir çember oluşturarak güvenlik önlemlerini artırdı. Kalabalığın azalmaması üzerine ünlü oyuncular Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in otelin arka kapısından çıktığı ve Viyana tatillerine devam ettikleri belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler