Haldun Dormen: Kenan Işık'ın böyle yaşamasının bir anlamı yok

Dadı dizisinde beraber rol aldığı oyuncu ve sunucu arkadaşı Kenan Işık konusunda çarpıcı açıklamalar yapan Haldun Dormen; Böyle yaşaması ne kadar doğru bilmiyorum dedi.

Yayınlanma: 11.03.2016 - 17:14
Abone Ol google-news

 

2 yıl önce saunadan çıktıktan sonra düşüp beyin kanaması geçiren ve o günden bu yana komada olan Kenan Işık durumunu koruyor. Bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra Almanya'da bir kliniğe götürülen Işık'ın tedavisine evde devam ediliyor.

 

Ünlü sanatçının bu durumu " Dadı" dizisinde birlikte rol aldığı Haldun Dormen'i de çok üzüyor. Hürriyet Kelebek'te yer alan haberde, usta sanatçı, dostunun çok zor şeyler yaşadığını belirterek şunları söyledi: "Yalnız Kenan Işık çok çekiyor tabii. Etrafı da çekiyor, kendi de çekiyor.Böyle yaşaması ne kadar doğru bilmiyorum. Kimsenin ölümünü istemeyiz de. Zavallı perişan 2 yıldır. 2 yıl evvel ziyaretine gittim. O zamandan beri aynı. İnsanın beyni işlemeyince Allah kimseye vermesin yaşamasının bir anlamı yok. Göksel Kortay'ın dediğine göre 6 sene sonra iyileşenler de varmış. Zaman hiç belli olmuyor. İnşallah Kenan'a da öyle bir şey olur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler