Skandal fotoğraflar ortaya çıktı

İngiltere’nin eski Başbakanı Tony Blair ile başbakanlık yaptığı dönem medya patronu Rupert Murdoch’ın karısı Wendi Deng ile ilişki yaşadığına dair iddialar çok konuşulmuştu.

Yayınlanma: 17.03.2014 - 10:45
Abone Ol google-news

Söz konusu iddiaları destekleyen o fotoğraflar ilk kez basına yansıdı.

İngiliz medya patronu Rupert Murdoch ile geçen yıl boşanan Wendi Deng’in 2008 yılındaki doğumgünü partisine ait fotoğraflar İngiltere’de günün konusu oldu.

Fotoğraflarda Deng ve Blair oldukça samimi bir şekilde görüntüleniyor. Gayet neşeli olan Wendi Deng eşi Rupert Murdoch’ın ortaya çıkmasıyla bir anda Tony Blair’a oldukça resmi davranıyor ve yüzü asılıyor.

Fotoğraflar Wendi Deng’in 40 yaşına bastığı 2008 yılında New York’ta gerçekleştirilen özel bir partiye ait. O özel partiye ait kareler söz konusu dönemden bu yana ilk kez ortaya çıktı.

Daily Mail'da yer alan fotoğraflar arasında partinin başlarında çekilen karelerde Tony Blair’în olduğu kadar Wendi Deng’in de yüzünden gülücükler eksik olmuyor. Ancak Murdoch’ın görünmesiyle hava bir anda buz kesiyor.

Çin asıllı olan Wendi Deng 1999 yılında 30 yaşındayken 68 yaşındaki Rupert Murdoch ile evlenmişti. Çift geçtiğimiz yıl boşandı.

2005 yılında İngiliz basınında yer alan Tony Blair’ın tatildeyken çekilen üstsüz fotoğraflarına Wendi Deng’in yaptığı yorumlar çok konuşulmuştu. Deng, Blair için “Gerçekten iyi bir vücut, gerçekten güzel bacaklar” yorumunu yapmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler