Bieber'ın James Dean fotoğrafı olay oldu!

Ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın ağzında sigara ile çektiği James Dean fotoğrafı sosyal medyada büyük tartışma konusu oldu.

Yayınlanma: 24.03.2014 - 11:06
Abone Ol google-news

Justin Bieber'ın yaşanan uyuşturucu ve hapis skandalları sonrası sakin bir dönem geçirdiği günleri yeni bir skandalla son buldu.

Geçtiğimiz aylarda Miami sahilinde uyuşturucu kullanarak araç kullanmadan dolayı tutuklanarak hakim karşısına çıkarılan ünlü şarkıcı Justin Bieber yaşanan inanılmaz skandal sonrası Amerikan halkının kendisine gösterdiği tepki ve sınır dışı edilmesi konusunda hemfikir olmalarına üzerine özür dilemiş ve sakin bir yaşam benimseyeceğini belirtmişti. 


Eski sevgilisi Selena Gomez ile tekrar barışıp sakin bir hayat benimsemek istediğini belirten ünlü şarkıcı Justin Bieber geçtiğimiz güninstagram hesabından yayınlandığı fotoğraf ile yeniden gündeme oturdu. Amerika'nın en ünlü oyuncularından biri olan efsane James Dean'in meşhur bir fotoğrafını taklit eden 20 yaşındaki ünlü şarkıcı ağzına koyduğusigara ile yeni bir gündem oluşturdu.



Amerika'nın en ünlü oyuncularının başında gelen efsane aktörün en bilindik pozlarından birini taklit eden Justin Bieber ağzına koyduğusigara ile yeni bir gündem oluştururken Justin Bieber sigara kullanıyor mu? sorusu sanal alemde ve sosyal medyada yeni bir tartışma konusu oluşturdu.

Sanal alemde ikiye bölünen guruplar arasından şiddetli bir Bieber tartışması başlatılırken ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın yaşanan skandallardan dolayı dikkatli davranarak bilerek yanmayansigara ile poz verdiği iddia edilirken bir diğer kesim ise yapılan açıklamanın palavra olduğunu savundu. Paylaştığı fotoğrafın altına ' Banasigara içiyormusun diye sormayın çünki yalnızca James Dean'den ilham aldım' şeklinde bir açıklama yapmasına rağmen büyüyüp giden tartışmalar üzerine ünlü şarkıcının yeni bir açıkalama daha yapması bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler