Modaya yön veren isimler İstanbul'da buluşacak

Türkiye’yi ‘lüks outlet’ kavramıyla tanıştıran girişimci Mine Tozlu, şimdi de Mümine markasıyla 56 dev markayı Ortadoğu’ya açacak. Tozlu, 2017 yılında Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’e 15 mağaza açacak.

Yayınlanma: 16.01.2017 - 18:51
Abone Ol google-news

Aralarında GF Ferre, Roberto Cavalli, Versace, Frankie Morello’nin de yer aldığı dünyanın en büyük giyim markalarından 56'sının Türkiye distribütörlüğünü yapan girişimci işkadını Mine Tozlu, geçen sene büyük bir atılımla muhafazakar kesime yönelik üretim yapan Mümine'nin önderliğinde İstanbul’u dünyanın moda merkezlerinden biri haline getirmek için Mayıs ayında uluslararası bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı. “United Fasion diye bir organizasyon düzenleyeceğiz. Muhafazakâr kesime yönelik üretim yapan firmaları markası altında toplayan Mümine’nin sponsorluğunda yapılacak organizasyon için  56 marka bizim ve Ortadoğu için özel koleksiyon üretecek. İstanbul'da yapılacak organizasyon için Jet sosyeteden 1200 kişi buraya gelecek. Dünya markalarından birinin de sahibi bu toplantıya katılacak."

Yakın zamanda Ortadoğu pazarına yön veren bir Türk kadını olmaya hazırlanan Mine Tozlu, “Şu anda Style Fashion Outlet markamızla özellikle havaalanlarında yoğunlukta olan 5 mağazayla faaliyet gösteriyoruz.  Ancak 2017 yılında yurtdışına da açılıyoruz."

Muhafazakar kesime hitap eden Mümine markasını Ortadoğu pazarında daha büyük hale getirmek adına yatırım yapmaya hazırlanan Tozlu, 2017 yılında ilk hedef olarak Ortadoğu'da ve Türki cumhuriyetlerinde 15 mağaza açacağız. Şu anda Türkiye’de Çanakkale ve İstanbul'da 2 mağazası bulunan Mümine 2017 yılında Türkiye 'de de 11 tane mağaza açmayı hedefliyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler