Unkapanı Dijital’in Yeni Yeteneği Almanya’dan Can Leman

Müzik yapımcıları ile yeni müzisyenleri bir araya getiren Unkapanı Dijital’in yeni keşfi Can Leman. Sanatçı, Almanya’da önemli müzik insanları ile birlikte çalışmalar yapıyor ve konserler veriyor.

Yayınlanma: 12.02.2017 - 21:32
Abone Ol google-news

Almanya’da yaşayan genç sanatçı Can Leman, Çimen's Yapım'ın Unkapanı Digital platformundan Aşık Veysel'in "Beni Hor Görme" isimli eseri ile çıkış yaptı. Yorumu ve videosu ile beğenileri toplayan genç sanatçı sonbaharda albümünü Çimen’s Yapım’dan çıkartmaya hazırlanıyor.

‘Beni Hor Görme’ video

Genç sanatçı Can Leman, 1988 Almanya doğumlu ve sanat hayatına burada devam ediyor.

Can Leman, müzik eğitimine küçük yaşlarda Salzgitter şehrinde başladı. Vurmalı çalgılar alanında eğitim alan sanatçı; piyano, bağlama, gitara merak salarak kendisini geliştirdi.

Can Leman enstrüman icrasının yanında dans, beste ve kompozisyon dallarında da üretimlerde bulunuyor. İlk bestesini Yaşar Kemal’in “İnce Memed“ romanından esinlenerek yazan genç yetenek, İngilizce, Almanca ve Türkçe olmak üzere birçok eser besteledi ve sahneye koydu. 2017 yılının sonbaharında kendi söz ve müziklerinden oluşan R&B tarzı bir albüm çıkarmayı hedefleyen genç sanatçı, müzik serüveninde Çimen’s Yapım'la birlikte çalışacak.

 Beni Hor Görme Künye:
Video Üretim:
CinoMedia / Aleyda & Cino
Kamera, Yönetmen, Montaj: Sinan Kutlu
Aranje: Marco Knichala & Can Leman,
Piyano, Vurmalı Çalgılar: Marco Knichala, Gitar: Tobias Müller, Bağlama: Ünal Deniz, Synth Programlama: David Tiedtke,
Kayıt, Mix & Mastering: Moritz Esche


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler