Marmara İletişim Mezunları 13 Mayıs'ta Pilav Gününde Buluşuyor

İLMED tarafından bu yıl 15. kez düzenlenen Pilav Günü, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle okulun Nişantaşı’ndaki kampüsünde yapılacak.

Yayınlanma: 03.05.2017 - 11:08
Abone Ol google-news

Bugüne kadar bünyesinden çok sayıda sanatçı, araştırmacı, yazar, gazeteci, televizyoncu, reklamcı ve halkla ilişkiler uzmanı çıkartan Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nin tüm dönem mezunları, 15. Pilav Günü’nde okul bahçesinde bir araya gelecek.
Mezunlar derneği İLMED tarafından bu yıl 15. kez düzenlenen Pilav Günü, 13 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 11.00 itibariyle okulun Nişantaşı’ndaki kampüsünde yapılacak.
Her yıl coşkulu bir katılım ile gerçekleşen etkinlikte okul anılarına meslek yaşamlarına dair dost sohbeti eşlik ediyor.
İLMED Başkanı Hüseyin Irmak etkinlikle ilgili olarak “13 Mayıs’ta çoğu basın dünyasında önemli görevler üstlenmiş ve iletişim fakültelerinde akademisyen olarak görev yapan okul mensuplarının iş dünyasından sıyrılarak öğrencilik yıllarına yolculuk yaptığı bir buluşma daha yaşanacak. Okulumuza yönelik aidiyet duygusu geliştirmek ve genç kuşaklara bir gelenek bırakabilmek adına yapılagelen Pilav Günü’müzde yenecek pilavdan ziyade yapılacak muhabbetle gönlümüzü doyuracağız.” dedi.
İLMED: Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) 1983 yılında, Nusret Yılmazer başkanlığında, İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ne bağlı Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu mezunları tarafından Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu Mezunları Derneği (GAHİYOM) adıyla kuruldu. Derneğin adı 1990 yılında Basın Yayın Yüksek Okulları Mezunlar Derneği (BAYMED) olarak değiştirildi. Dernek, 2005'te Marmara İletişim Mezunları Derneği (İLMED) adını aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler