Barbaros Şansal'dan DHMİ Müdürü'ne zor soru: Soruşturma sonucunuz var mı?

Kuzey Kıbrıs'tan Türkiye'ye iade edilişi sürecinde İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen uçaktan çıkarılırken apronda, aralarında DHMİ çalışanlarının da olduğu grubun saldırısına uğrayan Modacı Barbaros Şansal, DHMİ Müdürü'ne soruşturma sonucunu sordu. Soruya cevap vermeyen Funda Ocak, Şansal'ı Twitter'dan engelledi.

Yayınlanma: 12.10.2017 - 14:04
Abone Ol google-news

<video:654468>

 

Barbaros Şansal, KKTC’nin hakkında sınır dışı kararı almasının ardından Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınmış ve apronda saldırıya uğramıştı. Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde, Şansal'a saldıran kişilerin arasında DHMİ çalışanlarının da olduğu da iddia edilmişti. DHMİ, Şansal hakkında yaptığı açıklamada güvenlik zafiyetinin bulunmadığını belirtmiş ve soruşturma başlatıldığını duyurmuştu.

Şansal, soruşturmanın sonucunu DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'a Twitter üzerinden sordu. Ocak, "Yolcularımıza 7/24 en mükemmel hizmeti sunduğumuz tüm havalimanlarımızdan sevindirici rakamlar geliyor, işte onlardan biri" yazarak şirket bilgilerini içeren bir tweet attı.

Şansal, bu tweete "O mükemmel servisi 2 Ocak 2017 gecesi çalışanlarınızın bana linç saldırısı ile sunmuştunuz. Soruşturma sonucunuz var mı?" yanıtını verdi. Ocak, bu tweete yanıt vermeyerek Şansal'ı Twitter'dan engelledi. Şansal bunun üzerine, "Cevap veremeyince engellemiş @fundaocakdhmi . Benim yerime siz sorar mısınız?" yazdı. 

Barbaros Şansal'a apronda linç girişiminin kılıfı: Milli duygular

Barbaros Şansal: Hayatım tehlike altında

Linç girişimine uğrayan modacı Barbaros Şansal tutuklandı

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler