Oyuncu Itır Esen, tacı alınan yeğeni hakkında konuştu

Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen’in tacı 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde attığı tweet yüzünden geri alınmıştı. Oyuncu Itır Esen, kendisiyle aynı ismi taşıyan yiğeni hakkında konuştu.

Yayınlanma: 28.11.2017 - 10:07
Abone Ol google-news

HT Magazin’den Tarkan Abdullahoğlu’nun haberine göre, önceki gün Bebek’te görüntülenen oyuncu Itır Esen, “15 Temmuz bizler için çok önemli, masum insanlarımız hayatlarını kaybetti. Dikkatsizce yazılmış bir sözdü şehitler için. Yaptığı çok büyük bir hata. Ona çok büyük bir ders oldu. Bedelini büyük bir biçimde, küçük yaşta da olsa ödemiş oldu” dedi.

HAKKINDA TAZMİNAT DAVASI AÇILDI 

Miss Turkey 2017 birincisi Itır Esen’in 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde attığı tweet ortaya çıktıktan sonra büyük tepki çekmişti. Birincilik tacı geri alınan Itır Esen sosyal medya hesabından açıklama yaparak "hiçbir siyasi amaç gütmediğini" belirtmişti. Itır Esen hakkında 15 Temmuz gazisi 33 kişi 1’er kuruştan 33 kuruşluk tazminat ve ceza davası açmıştı. Tepkilerin ardından, Itır Esen sosyal medya hesabından açıklama yaparak "hiçbir siyasi amaç gütmediğini" belirtmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler