Cem Davran ‘tuvalet camı’ göndermesi yaptı, Hande Ataizi’den ‘Ruhsar’lı yanıt geldi

Dün akşam yayınlanan Altın Kelebek ödül töreninde Cem Davran'ın, Hande Ataizi'ne yaptığı 'tuvalet camı' göndermesi tartışma yarattı.

Yayınlanma: 11.12.2017 - 10:46
Abone Ol google-news
<video:883857>

Gecenin sunuculuğunu oyuncu Ayça Ayşin Turan’la birlikte gerçekleştiren Cem Davran, Turan’ın Ruhsar dizisinin jenerik şarkısını söylemesi üzerine o dönem dizide partneri olan Hande Ataizi’nin bir gece kulübünün tuvalet camında sıkıştığı görüntülere gönderme yaparak ‘Aklıma tuvalet camı geldi nedense’ şeklinde bir açıklamada bulundu.

Bu göndermeden sonra Hande Ataizi sosyal medya hesabı üzerinden Ruhsar dizisindeki partneri Cem Davran’a yanıt verdi. 

O dönemden bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Hande Ataizi; “Yağmurlu bir günde, sen Cem Davran kalk, dizinin yıllarca yayınlandığı kanalın sunuculuğunu yap sonra da güzel anılarla değil de başkaları üzerinden prim yapmaya çalış. Ruhsar'ın ruhuna ters” yazdı. 

TUVALET CAMI OLAYI NEDİR?

Oyuncu Hande Ataizi, 1999 yılı haziran ayında burnundan estetik operasyon geçirmiş ve bandajlı haliyle görüntü vermemek adına Bodrum’da gittiği bir mekanın tuvalet camından çıkmak istedi. Ancak 5-6 metre yükseklikteki tuvalet camından aşağıya atlayamayan Ataizi geri de dönemeyince orada sıkışmış ve objektiflerden kaçamamıştı. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler