Çaçan, Ata ve Sabah ile Altın gece

Nil Çaçan, Kemal Sabah ve Ali Ata Altın Kelebek Ödül Töreni'ne katıldı. Yenigün Medya ve Tanıtım'ın basın danışmanı Nicolas Joy, üç ismi yalnız bırakmadı.

Yayınlanma: 14.12.2017 - 12:40
Abone Ol google-news

Yeni isimlere şans verip, onların hayallerine dokunmanın önemine dikkat çeken Nicolas Joy mesleğine bakışını şöyle özetliyor: "Şöhreti yakalamış ve iyi bir yerde olan sanaçıyla sadece çalışmış olursunuz. Lakin sanata gerçekten gönül vermiş yeni bir ismi hayallerine kavuşturma yolunda basamakları ufak ufak çıkarmaya başlamışsanız bu sizi yol arkadaşı yapar. Bu nedenle yol arkadaşlarımla bu törende burada olup, hayallerine dokunmanın nasıl bir duygu olduğunu ,bunu başaranlardan görmelerine tanıklık etmek istedim."

Nicolas Joy, imkansız kelimesinin hayattan atılmasıyla başarının kaçınılmaz olduğunu da sözlerine ekledi.

Nil Çaçan'ın 'Kime Ne' heyecanı

Ödül töreninde şıklığı ve zarafetiyle öne çıkan Nil Çaçan, aranjesini Fatih Ahıskalı'nın yaptığı ve 15 Aralık'ta Seyhan Müzik etiketiyle çıkacak 'Kime Ne' isimli single çalışmasının sevincini paylaştı.

Ali Ata ilgiden memnun

Aşk albümü ile radyoların en çok dinlenenleri arasında yer alan Anadolu Rock'ın yeni temsilcisi Ali Ata ise Altın Kelebek ödül töreninde heyecanını gizleyemedi. Özellikle Aşk şarkısının gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirten Ali Ata, "Aşk şu sıralar eksikliğini en çok yaşadığımız duygu" dedi.

Kemal Sabah'tan 3 ayrı versiyon

Altın Kelebek'e prodüktörü Firuz Anlı ile katılan Kemal Sabah, 3 ayrı versiyon ile piyasaya çıkacak 'Farzet' isimli single çalışmasının lansmanını gelecek hafta düzenleyeceğini açıkladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler