Erkan Kolçak Köstendil Galatasaray'ın kapısından döndü ekranların yıldızı oldu

Erkan Kolçak Köstendil'in oyunculuktan önceki mesleğinin kalecilik olduğu ve Galatasaray'a transferin kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

Yayınlanma: 24.12.2017 - 14:45
Abone Ol google-news

'Ulan İstanbul' dizisinde canlandırdığı 'Karlos' karakteri ve Şebnem Bozoklu ile birlikte söylediği şarkılarla dikkat çeken bu seon ise 'Çukur’ dizisinde canlandırdığı ‘Vartolu’ karakteriyle ekranda her geçen hafta devleşen Erkan Kolçak Köstendil'in oyunculuktan önceki mesleğinin kalecilik olduğu ve Galatasaray'a transferin kıyısından döndüğü ortaya çıktı.

Köstendil, Hürriyet Pazar'da Hakan Gence'ye oyunculuğa geçiş macerasını anlattı.

"Bursa’da doğdum. Rahmetli babam bir dönem belediye başkan yardımcısıydı. Annem yaklaşık 30 senedir aynı dükkânda kadın giyim ve ev tekstili üzerine kendi ürettiği şeyleri satıyor. Ailemizin gerçek sanatçısı o. Bursaspor’da kaleciydim. Galatasaray’a profesyonel imza atmaya yakınlaşmıştım ama Faruk Süren yönetimi istifa edince yönetim değişti ve bağlantılarımı kaybettim. Bir gece sinirlendim ve konservatuvar sınavına girmeye karar verdim. O noktaya kadar oyunculuk aklımda yoktu. Ahmet Vefik Paşa Tiyatrosu’nun yerini bile bilmiyordum. Öğretmenim Zuhal Köseoğlu’nun yönlendirmesiyle İstanbul’a geldim. Dayım Bülent Şakrak bu sektörde. Onu ziyaret ettim ve ‘Yılan Hikâyesi’ dizisine reji asistanı olarak katıldım. Aslında kamera arkasında devam edecektim. Bir dönem set programını benim hazırlamam gerekti. İnsanları uykusuz bıraktığıma inandığım bir gündü ve bir trafik kazası yaşandı. Neyse ki kimsenin burnu bile kanamadı ama diğer kötü ihtimali düşünmek... İşte o noktada rejide çalışmayı bıraktım. Oradan ilk uzun soluklu işim ‘Sakarya Fırat’ta oyunculuğa başladım."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler