Dünyanın konuştuğu evlilik çatırdadı

Büyük bir aşkla evlenen komedyen Ellen DeGeneres ile eşi Portia de Rossi, ilişkilerinde sorunlar yaşıyor.

Yayınlanma: 05.07.2014 - 16:01
Abone Ol google-news

Dünyaca ünlü komedyen Ellen DeGeneres, 6 sene önce evlendiği hayat arkadaşı Portia de Rossi ile sorun yaşıyor. In Touch dergisinin haberine göre Rossi, evliliklerini etkileyen uyuşturucu sorunu yüzünden gizlice rehabilitasyon kliniğine yattı.

Sık sık sağlık sorunları yaşayan Ellen DeGeneres'in hayat arkadaşı Portie De Rossi, 2010 yılında çıkardığı 'Unbearable Lightness' adlı kitabında anoreksiya, bulimia ve diğer sağlık sorunları yüzünden git gide kötülüşen ruh halini ve Ellen DeGeneres sayesinde bunlardan nasıl kurtulduğunu anlatmıştı.

De Rossi bir ara 36 kiloya kadar düşmüş, bu dönemde günde 20'ye yakın müshil ilacı almıştı. Şimdilerdeyse Portia de Rossi'nin Ellen DeGeneres ile yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle alkol ve uyuşturucu bağımlısı haline geldiği, bu yüzden gizlice rehabilitasyon merkezine yattığı söyleniyor.

İddialara göre bir aydır klinikte tedavi gören 41 yaşındaki De Rossi'yi, Ellen DeGeneres hafta sonları ziyarete gidiyor.

Aralarındaki gergin bir tartışmadan sonra hastaneye yatmaya karar veren Rossi, "Evlilik, hayatım boyunca yaptığım en iyi şey" demişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler