Quincy Jones: ‘Beatles dünyanın en kötüsüydü’

Netflix Amerika’da önümüzdeki günlerde belgeseli yayınlanacak 85 yaşındaki müzik efsanesi Quincy Jones son iki haftadır New York Times’a ve Vulture Magazine’e verdiği röportajlarda müzik dünyasında etki yaratacak açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 09.02.2018 - 10:44
Abone Ol google-news

Kariyeri boyunca 27 kez Grammy alan Jones, uzun yıllar Michael Jackson ile birlikte çalıştı ve Vulture’a verdiği söyleşide Jackson’un intihal yaptığını söyledi: “Bunu böyle alenen kamuoyuna açıklamaktan nefret ediyorum, ama Michael birçok kişiden bir çok şarkı çaldı. Notalar yalan söylemez. Michael, bu anlamda Makyavelistti.” Quincy Jones, özellikle Michael Jackson’ın ‘Thriller’ albümünün en çok patlama yapan şarkısı ‘Bille Jean’i işaret ederek şarkının Donna Summer’ın ‘State of Independence’ adlı şarkısından intihal olduğunu belirti. Jones, The Beatles hakkında da tartışma yaratacak sözler söyledi: “Beatles beni asla etkilemedi. Hatta onlar dünyadaki en kötü müzisyenlerdi. Paul McCartney dünyanın en kötü bas gitarcısıydı.”

Milliyet'in haberine göre; Jones’un çarpıcı açıklamalarından biri de Donald Trump’ın kızı Ivanka ile çıkması meselesiydi: “Babası narsist, megaloman, eğitimsiz. Ona dayanamıyorum. 12 yıl önceydi. Tommy Hillfiger, kızım Hidada ile çalışıyordu. Bana Ivanka’nın benimle akşam yemeği yemek istediğini söyledi. Ben de ona ‘Problem değil. O hoş bir kız’ diye yanıt verdim. Ivanka, benim benim hayatımda gördüğüm en güzel bacaklara sahipti.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler