Gülşah Sönmez gala gecesinde tam not aldı

Türk sanat müziği solisti Gülşah Sönmez, ‘Ömür Borcu’ albümünün gala gecesinde sevenleriyle buluştu.

Yayınlanma: 29.03.2018 - 13:24
Abone Ol google-news

Ömür Borcu adlı albümünün klip çalışması ile Youtube'da bir milyona yakın izlenen, Türk sanat müziğinin başarılı solistlerinden Gülşah Sönmez, geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Büyükçekmece’de bulunan bir otelin balo salonunda albüm tanıtımı ve gala gecesinde sahne aldı.

"HOCAMDI KOCAM OLDU"
Albümünde yer alan tüm şarkıları canlı olarak seslendiren Sönmez, salonu dolduran müzikseverlerden tam not aldı. Geceye Melihat Gülses, Cengizhan Sönmez, Onur Akay, Nusret Yılmaz, Necip Gülses, Hasan Esen, Ali Haydar Timisi, Talat Er, Furkan Biçer, Kemal Külah, Özdem Çevik ve Vahdet Coşkun gibi Türk sanat müziğinin, halk müziğinin ve TRT’nin sanatçıları katıldı.

Sahnede, “Beni prensesler gibi hissettirdiniz” diyen Sönmez, şarkılarına eşlik edenleri görünce gözyaşlarını tutamadı. Öncelikle eşi olan TRT İstanbul Radyosu’nun Türk sanat müziği sanatçılarından Cengizhan Sönmez’e teşekkür eden Gülşah Sönmez, “Hocamdı bir harfi değiştirdik ve kocam oldu ama ömür boyu hocam olacak” dedi.

Sönmez, geceye katılanlar arasında bulunan ve albümdeki çok sayıda şarkının söz yazarı olan şair Hüseyin Balkancı’ya teşekkür etti.


TRT Müzik'in de çekim yaptığı gecenin sonunda sanatçının eşi Cengizhan Sönmez, geceye katılan tüm sanatçıları sahneye davet etti. Aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü öğretim görevlisi ve Ses Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcılığı görevlerini sürdüren Gülşah Sönmez'e, tanıtım gecesinde Popstar 2018 yarışmacısı iki öğrencisi Çağdaş Çelik ve Tuana Berberoğlu da vokal yaptı.



 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon