Nilgün Belgün: Aldatılmak çok canımı yaktı

Nilgün Belgün, Lifetime TV Türkiye’nin yeni projesi “#seninmucizen”e konuk oldu. Ünlü oyuncu, programda eski eşini ihanete uğradığı için terk ettiğini açıkladı: “Onu affedeyim diye bir ay ağladı.”

Yayınlanma: 21.04.2018 - 11:34
Abone Ol google-news

Nilgün Belgün, yarın yayınlanacak programın çekimlerinde, çalkantılı özel hayatından da söz etti.

Modern bir ailede yetişmesine ve babasının itirazlarına rağmen çok erken yaşta evlendiğini söyleyen sanatçı, başından üç evlilik geçtiğini, bunlardan birinin de ihanet nedeniyle sona erdiğini açıkladı:

“Ben menfaat ilişkileri yaşayan biri değilim. Hep aşk evliliği yaptım, bu sebeple hepsiyle çok güzel anılarım var. İyi bir aileden geldiğimden para pul da önemli değil benim için. Aşka meraklıyım, aşk kadı- nıyım. Ama bir kez aldatıldım. Bu çok canımı yaktı. Onların aşk dolu konuşmalarına şahit olunca dedim ki ‘Ben sana güvenip evlendim, şimdi senden ayrılıyorum’. Affedeyim diye eşim bir ay boyunca ağladı. Sonuç değişmedi, tek celsede boşandık.”

Belgün, hayatının en büyük aşkını da o ihanetten sonra yaşadığını itiraf etti: “En büyük aşkımı aldatıldıktan sonra yaşadım, o da 10 sene sürdü. Evlilikte yaşı da sorun etmiyorum bu arada, çünkü benim çok genç bir enerjim var, bu enerji sayesinde genç insanlarla uyuşabiliyorum. Hayatta evlilik dışında her şeyi başaracağıma inanıyorum.”

YÖNETMENİ REDDETTİM DİYE KOVULDUM

Oyuncu, sektörde kadın olmanın zorluklarından da söz ettiği programda, bir yönetmenin arkadaşlak teklifine “hayır” dediği için işinden olduğunu anlattı: “Tiyatro yapıyorum diye çalıştığım diziden kovulduğum oldu. Annem kanserdi o dönem, hayatında kanserli bir hastan varsa paraya çok ihtiyacın oluyor. O dönem kovuldum işten, tiyatroda 200 liraya çalışıyordum, ‘Git 200 liraya çalış’ dediler. Sonra bir yönetmenden arkadaşlık teklifi aldım, reddettim diye beni kovdu. Bu tür zorluklar çok yaşadım ben.”

DEĞERLERİMİZİ BİLELİM

Nilgün Belgün, Esra Oflaz Güvenkaya’nın hazırladığı programda, “Türkiye’de erkeklerin büyük bir problemi var, kadınları değersiz görüyorlar. Tüm kadınların değerli olduğunu anlamaları, kadınların da kendi değerlerini bilmeleri lazım” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler